پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ دی ۱۳۹۰، ۹:۴۹

تداوم مواضع متناقض آمریکا درباره ایران/ تاکید بر مذاکره با لحن ماجراجویانه

تداوم مواضع متناقض آمریکا درباره ایران/ تاکید بر مذاکره با لحن ماجراجویانه

سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در سخنانی متناقض ضمن تکرار اظهارات جنگ افروزانه از آمادگی واشنگتن برای گفتگو با ایران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آسیوشیتدپرس، "تامی ویتور" گفت: آمریکا بر روند کشتیرانی و تجارت دریایی توجه ویژه ای دارد و بسته شدن تنگه هرمز خط قرمز محسوب می شود و ناوهای جنگی آمریکا این توان را دارند که با هر تلاش ایران درباره بستن تنگه هرمز مقابله کنند.

وی افزود: دولت آمریکا آماده است تا از راههای دیپلماتیک موضوع پرونده هسته ای ایران را دنبال کند و به گفتگو در این زمینه بپردازد.

ویتور گفت: ایران باید به پیشنهاد گروه پنج به علاوه یک پاسخ دهد و آمریکا از ایران می خواهد که به تعهدات خود عمل کند تا پس از آن بتوان از طریق کانالهای دیپلماتیک وارد عمل شد.

کد خبر 1513304

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha