پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ بهمن ۱۳۹۰، ۱۰:۱۶

علیزاده :

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان 32 هزار عضو دارد

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان 32 هزار عضو دارد

رشت - خبرگزاری مهر: مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان گفت: این کانون دارای 31 مرکز فرهنگی و هنری ثابت، چهار مرکز پستی و یک مرکز سیار روستایی است و در مجموع بیش از 32 هزار عضو ثابت دارد.

نقی علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه مراکز این کانون پذیرایی کودک و نوجوان شش تا 16 سال هستند، افزود:  کودکان و نوجوانان می توانند از امکانات، تجهیزات و برنامه های فرهنگی، هنری، ادبی علمی و دینی این مراکز بهره مند شوند.

وی همچنین با بیان اینکه این کانون صد درصد دولتی و از شمول اصل 44 قانون اساسی خارج شده است، اظهارداشت: برای مدیریت مراکز، بخشی از هزینه ها از محل کلاس های هنری، فرهنگی و ادبی در اوقات فراغت به ویژه در فصل تابستان تامین می شود.

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان گفت: افرادی که به مراکز فرهنگی کانون مراجعه می کنند برای عضویت مبلغی بین دو تا پنج هزار تومان براساس شهرستان در سال پرداخت می کنند.

وی ادامه داد: شهرستانهای استان به سه گروه از قبیل برخوردار، نیمه برخوردار و محروم تقسیم می شوند، در مناطق محروم دو هزار تومان از اعضا دریافت می شود، افرادی که عضو فعال مراکزهستند از تخفیف ویژه برخوردار می شوند.

کد خبر 1514361

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha