پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ بهمن ۱۳۹۰، ۱۱:۰۵

مسئولان گلستان از پروژه مسکن روستایی در بندرترکمن بازدید کردند

مسئولان گلستان از پروژه مسکن روستایی در بندرترکمن بازدید کردند

بندرترکمن - خبرگزاری مهر: مدیران مسکن شهرسازی استان گلستان از پروژه های در حال احداث بنیاد مسکن روستایی در شهرستانهای بندر ترکمن و گمیشان بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، در این بازدید که صبح شنبه برگزار شد مسئولان مسکن و شهرسازی، دیوان محاسبات و بنیاد مسکن استان حضور داشتند.

پروژه 360 واحدی بندرترکمن در زمینی به مساحت 21 هزار و 700 مترمربع و در 30 بلوک 12 واحدی درحال احداث است که از این تعداد 258 واحد یک خوابه و 102 واحد دوخوابه با میانگین 65 مترمربع و شامل 250 میلیون ریال تسهیلات  مسکن  مهر است.

همچنین در این بازدید از پروژه در حال احداث مسکن مهر شهرستان گمیشان نیز بازدید بعمل آمد. این پروژه که شامل 2 فاز 195 واحدی ویلایی و یک فار 60 واحدی است و در زمینی به مساحت 20 هکتار و میانگین مساحت واحدهای دوخوابه آن حدود 70 متر مربع است که در قطعات 200 مترمربعی دردست ساخت است و از 200 میلیون ریال وام مسکن مهر برخوردارند.

در این بازدید آقای مهندس یوسفی، معاون مسکن شهری بنیاد استان ، گزارش مبسوطی از روند کیفی و کمی این پروژه ها ارائه کردند. 

کد خبر 1514441

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha