به گزارش خبرنگار مهر، محمود عالیشوندی بعد ازظهر دوشنبه در نشست خبری گفت: دومین "آرت اکسپو" شیراز شش بهمن ماه در اتاق بازرگانی شیراز افتتاح می شود.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه 312 نفر با یک هزار و 500 اثر شرکت می کنند که نسبت به سال گذشته برنامه ریزیهای بسیاری در این راستا صورت گرفته است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با اشاره به اینکه در این نمایشگاه بزرگ آثار هنری کشورهای خارجی نیز نمایش داده می شود، یادآور شد: آثار مختلفی از کشورهای قرقیزستان، ترکیه، پاکستان، افغانستان و... در کنار آثار هنرمندان شیراز به نمایش گذاشته می شود.
عالیشوندی با اشاره به اینکه بحث فروش این آثار از جمله مباحث مهم این نمایشگاه به شمار می رود، تصریح کرد: دومین "آرت اکسپو" شیراز نه تنها به نمایش آثار ارایه شده تعلق دارد بلکه فروش این آثار به علاقه مندان نیز در دستور کار قرار دارد.
وضعیت هنری شیراز باید تغییر کند
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در این استان باید به اقتصاد هنر توجه بیشتری شود، گفت: وجود کالاهای فرهنگی و هنری در سبد خانوار ادارات و خانواده های استان فارس ناچیز است به همین دلیل تغییر در وضعیت فعلی هنر در استان لازم است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با اشاره به اینکه هنر ارزش افزوده فراوان به همراه دارد، یادآور شد: هیچکدام از صنایع و بخش های مختلف استان فارس نمی تواند به اندازه مباحث هنری ارزش افزوده به همراه داشته باشد و باید توجه داشت که خرید آثار هنرمندان مصداق پیوست های فرهنگی است.
عالیشوندی تاکید کرد: در این راستا کارگروهی تشکیل شده که نسبت به بررسی اجرای بخشنامه خرید محصولات فرهنگی از سوی ادارات و بخش های دولتی نظارت می کند.
وی در خصوص خرید آثار هنرمندان استان فارس نیز افزود: تاکنون طی چند مرحله آثاری از هنرمندان استان فارس خریداری کرده ایم و طی برنامه ریزیهای صورت گرفته قرار بر این شده که هنرمندان آثار خود را ارایه و سپس نسبت به ارزش گذاری آنها اقدام شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با اشاره به اینکه عدم وجود مکانها و موزه های مناسب عرضه آثار هنری یک ضعف به شمار می رود، گفت: طی مدت گذشته استاندار فارس تلاش فراوان برای ساماندهی و اختصاص زمین به ساخت چنین مجموعه ای انجام داده که موزه هنرهای معاصر استان فارس را نیز داشته باشیم.
عالیشوندی تصریح کرد: در سال جاری با وجود مصوبه خرید آثار هنری از جانب ادارات و سازمانهای دولتی به جد پیگیر اجرایی شدن این مصوبه هستیم تا به واقع یک دهم درصد از اعتبارت ادارات به این بخش اختصاص یابد.
وی افزود: هر دستگاهی که اعلام آمادگی و بودجه خود را مشخص کند طی یک مدت زمان فشرده و کوتاه آثار هنری تایید شده را در اختیار آنها قرار می دهیم.
بودجه ارتقاع شاخص های فرهنگی در فارس مناسب است
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیتهای موثر کارگروه فرهنگی استان در سال جاری تاکید کرد: در بخش مصوبات در سال جاری با کارگروه فرهنگی استان هیچگونه مشکلی نداریم و طرح هایی که ارایه شده بود به تصویب این کارگروه رسیده است.
وی افزود: بودجه ارتقای شاخصهای فرهنگی استان به خوبی توزیع شده ولی اگر قرار است بودجه فرهنگی به تناسب جمعیت استان مقایسه شود این رقم ناچیز است که امیدواریم در سال آینده افزایش چشم گیری داشته باشد.
عالیشوندی تاکید کرد: تزریق بودجه نیز در حال افزایش است و انتظار داریم که این افزایش همچنان ادامه داشته باشد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در پاسخ به سئوال خبرنگاری در خصوص اختصاص برخی از بودجه های فرهنگی به ساخت سریال و زندگی نامه بزرگان و مفاخر استان فارس یادآور شد: بودجه ارشاد برای ساخت سریال و فیلم نیست و البته نباید فراموش کرد که برای ساخت سریال و یا فیلم زندگی مفاخر استان رقمی همچون پنج میلیارد تومان نیز کم است.
کیفیت و کمیت سایتهای مجازی در فارس پایین است
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در ادامه سخنان خود با اشاره به جایگاه رسانه ای این استان، گفت: فارس در بحث مطبوعات شرایط مناسبی دارد اما باید به ایجاد سایتهای مجازی متعلق به خود استان نیز تلاش کرد.
وی تاکید کرد: روند حرکتی خبرگزاریها در استان فارس مناسب است اما این خبرگزاری ها تحت پوشش مرکز حرکت می کنند و ما در این استان احتیاج به سایتهایی بومی و متعلق به خود استان داریم.
عالیشوندی با اشاره به اینکه نمایشگاه بزرگ مطبوعات جنوب کشور در شیراز برگزار خواهد شد، افزود: این نمایشگاه در سال جاری و یا اوایل سال آینده در شیراز برگزار می شود.
نظر شما