به گزارش خبرنگار مهر، ماه صفر با شهادت امامی که همسایه تمام ایرانی هاست و امروز روز به غم نشستن امامی است که در غربت و تنهایی به ایران آمد، غریب الغربا بود اما آشناترین مرد ایران شد و اکنون نه تنها در غربت نیست که همه ایران به نام اوست.
امروز همزمان با سراسر کشور، مردم استان مرکزی با پوشیدن لباس مشکی آخرین روز ماه صفر را به نام امام رضا(ع) و شهادت آن حضرت گریستند و چهره شهرهای کمیجان، فراهان، خنداب، شازند، ساوه، زرندیه، خمین، تفرش، آشتیان، محلات و دلیجان رنگ غم گرفت.
مردم از غروب و شامگاه روز قبل با حضور در امامزاده ها، مساجد، جسینیه ها و تکایا با خواندن زیارت عاشورا و زیارت امام رضا خود را در ثواب عزاداری برای ائمه شریک کردند.
در میان عزاداران اقشار مختلف مردم حضور داشتند و حضور جوانان و نوجوانان سیاه پوش چشمگیر بود.
در این دو روز حضور مردم در امامزاده مشهد میقان، که آرامگاه امامزاده محمد عابد برادر امام رضاست گردهم آمدند و در عزاداری امام به سینه زنی و زنجیر زنی پرداختند.
مردم همچنین در این دو روز به ارائه نذورات خود در بین عزاداران و مردم پرداختند.
همچنین روحانیت در بین عزاداری های مردم با بیان روایت های دینی و احادیث یاد ائمه را گرامی داشتند.
نظر شما