پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ بهمن ۱۳۹۰، ۱۰:۴۷

رستگار:

صدور احکام سنگین برای مجرمان سبب کاهش جرائم در دشتستان است

صدور احکام سنگین برای مجرمان سبب کاهش جرائم در دشتستان است

دشتستان - خبرگزاری مهر: رئیس دادگستری دشتستان گفت: صدور احکام سنگین برای مجرمان از عوامل مهمی است که سبب کاهش جرائم در این شهرستان شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم رستگار عصر چهارشنبه در نشست شورای اداری دشتستان اظهار داشت: تامین امنیت و آرامش مردم از مهم‌ترین وظایف مسئولان قضایی و انتظامی است و همه باید در این راستا اهتمام ورزیم.

وی افزود: دشتستان هم‌اکنون از امن‌ترین شهرستان‌های استان است و این مسئله بر اساس آمار جرایم و کاهش این امر در دشتستان اثبات شده است.

رستگار در همین راستا تاکید کرد: یکی از عوامل دستیابی به این موفقیت هماهنگی دستگاه‌های متولی امنیت و اعضای شورای تامین بوده و اگر لحظه‌ای اهمال و عدم هماهنگی در این زمینه صورت پذیرد به وضعیت سابق باز خواهیم گشت.

رئیس دادگستری شهرستان دشتستان ابراز داشت: صدور احکام سنگین برای مجرمان از عوامل مهمی است که سبب کاهش جرائم شده و بررسی دقیق پرونده‌ها در مرکز شهرستان و دادگاه‌های بخش‌ها در این مهم تاثیر بسیار زیادی داشته است.

رستگار گفت: نفوذناپذیری و قاطعیت از ویژگی‌های بارز قضات شهرستان دشتستان است و این امر سبب شده که به مجرمان ترحم نداشته باشند و احکام قاطع صادر کنند.

وی در ارتباط با میزان قاتلان فراری خاطرنشان کرد: در گذشته 27 قاتل فراری در شهرستان دشتستان وجود داشته و این میزان هم‌اکنون به 5 مورد تقلیل یافته است.

رئیس دادگستری دشتستان یادآور شد: امروز دشمنان از پیشرفت‌های علمی ایران اسلامی عصبانی شده‌اند و به ترور دانشمندان روی آورده‌اند که البته ترور دانشمندان ایران موجبات رسوایی دشمنان شده است.

کد خبر 1517461

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha