پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ بهمن ۱۳۹۰، ۱۳:۴۵

آروین:

132 پروژه در دهه فجر امسال در خراسان شمالی افتتاح می شود

132 پروژه در دهه فجر امسال در خراسان شمالی افتتاح می شود

بجنورد - خبرگزاری مهر: مسئول کمیته عمرانی ستاد دهه فجر خراسان شمالی از افتتاح 132 پروژه در دهه مبارک فجر در خراسان شمالی خبر داد.

محمد آروین در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: از این مجموع 27 طرح ملی، 71 طرح استانی و 34 طرح از سایر منابع است که با اعتباری بالغ بر 696 میلیارد و 949 میلیون ریال در دهه فجر به بهره برداری خواهدرسید.

مدیرکل دفتر فنی استانداری خراسان شمالی افزود: 24 مورد از طرح های قابل افتتاح با اعتباری معادل 290 میلیارد و 360 میلیون ریال در شهرستان بجنورد شامل 6 طرح ملی، 13 طرح استانی، و 5 طرح از سایر منابع، 23 طرح در شهرستان شیروان با اعتبار94 میلیارد و 789 میلیون ریال شامل 7 طرح ملی، 14 طرح استانی و 2 طرح از سایرمنابع مورد بهره برداری قرارخواهد گرفت.

وی پروژه های قابل افتتاح در ایام مبارک دهه فجر در شهرستان اسفراین را 25طرح شامل 3 طرح ملی، 15 طرح استانی و 8 طرح از سایرمنابع با اعتبار79 میلیارد و 622 میلیون ریال عنوان کردو گفت: همچنین 19 پروژه در شهرستان مانه وسملقان شامل 3 طرح ملی، 9 طرح استانی و 7 طرح از سایرمنابع با اعتبار 51 میلیارد و 211 میلیون ریال و افتتاح 20 پروؤه عمرانی در شهرستان جاجرم با اعتبار 79 میلیارد و 153 میلیون ریال شامل 6 طرح ملی، 11 طرح استانی و 3 طرح از سایر منابع در این ایام افتتاح خواهد شد.

آروین در ادامه گفت: در شهرستان فاروج نیز 14 طرح شامل 2 طرح ملی، 4 طرح استانی و 8 طرح از سایر منابع با اعتباری بالغ بر 96 میلیارد و 81 میلیون ریال و در شهرستان گرمه 6 طرح شامل 5 طرح استانی و یک طرح از سایر منابع با اعتبار 5 میلیارد و 733 میلیون ریال به بهره برداری خواهد رسید.

مسئول کمیته عمرانی ستاد دهه فجر استان یادآور شد: پروژه های کلنگ زنی شامل 2 پروژه در بجنورد و 4 پروژه در شهرستان جاجرم نیزدر این ایام انجام خواهد شد.

کد خبر 1517613

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha