پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ بهمن ۱۳۹۰، ۱۸:۳۸

باشگاه بایرن مونیخ از هواداران خود عذرخواهی کرد!

باشگاه بایرن مونیخ از هواداران خود عذرخواهی کرد!

باشگاه بایرن مونیخ به دلیل اینکه روز گذشته وعده‌ای دروغین به هواداران خود داده و اعلام کرده بود در کنفرانس خبری که در فیسبوک به صورت زنده پخش خواهد شد از جذب یک بازیکن بزرگ خبر می‌دهد از هواداران خود عذرخواهی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، باشگاه بایرن مونیخ در بیانیه‌ای امروز اعلام کرد: با توجه به پیغام‌هایی که توسط هواداران در شبکه‌های اجتماعی دریافت کردیم متوجه عصبانیت و ناراحتی آنها شدیم و به همین دلیل از هواداران خود در سراسر جهان عذر خواهی می‌کنیم.

در ویدئویی که در صفحه اختصاصی باشگاه در فیسبوک تحت عنوان کنفرانس خبری به صورت زنده پخش شد وقتی قرار بود نام بازیکن مورد نظر از داخل پاکت خارج شود ناگهان تبلیغی از باشگاه بایرن پخش شد.

هواداران عصبانی بایرن در پیغام‌های خود در صفحه فیسبوک بایرن نوشته بودند بایرن که هفته گذشته با شکست مقابل مونشن گلادباخ و پیروزی دورتموند مقابل هامبورگ سه امتیاز اختلاف خود را در صدر جدول رده بندی از دست داد، بهتر است به جای این کارها تمرکز خود را به بوندس‌لیگا و نتیجه گرفتن معطوف کند.

یک هوادار متعصب بایرن در پیغام خود نوشته بود: احمقانه‌تر از این ممکن نبود. هیچ چیز خنده‌دارتر و مسخره‌تر از عملکرد بایرن در بازی هفته گذشته مقابل گلادباخ نبود. بهتر است به جای اینکه وقت خود را به این کارهای مسخره صرف کنید به فکر نتیجه گرفتن در بوندس‌لیگا باشید!

کد خبر 1518330

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha