به گزارش خبرنگار مهر، محسن اردکانی شامگاه شنبه در جلسه شورای اداری استان فارس با اشاره به پروژه های آماده افتتاح در دهه فجر سال جاری گفت: استان فارس در دهه فجر شاهد افتتاح شش هزار و 639 میلیارد ریال پروژه خواهد بود.
وی ادامه داد: اکثر پروژه های آماده افتتاح در دهه فجر عمرانی است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار فارس در ادامه سخنان خود با بیان اینکه فضای حاکم بر استان باعث جذب سرمایه گذاران شده افزود: بخش خصوصی برای همکاری بر روی یکی از خطوط ریلی استان اعلام آمادگی کرده که سرمایه گذاری بخش خصوصی بر روی این خط چند برابر بیشتر از اعتبارات عمرانی فارس است.
اردکانی تصریح کرد: طرح توسعه فرودگاه شیراز با اعتباری بالغ بر 21 میلیارد تومان در حال انجام است و طرح جامع فرودگاه شیراز نیز با اعتباری بالغ بر 140 میلیارد تومان به بخش خصوصی سپرده خواهد شد.
وی ادامه داد: با برنامه ریزی های صورت گرفته کارهای بزرگی در استان با حضور بخش خصوصی انجام خواهد شد که توسعه فارس را به همراه خواهد داشت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بحث خرید واگن قطا شهری شیراز نیز در حال پیگیری است، گفت: مصوبه شورای اقتصاد در خصوص خرید واگن قطارشهری شیراز گرفته شده و امیدواریم با حمایت های استاندار فارس در بحث خرید واگن سال آینده شاهد افتتاح فاز یک قطارشهری شیراز باشیم.
نظر شما