به گزارش خبرنگار مهر، محمد مدهون امروز در نخستین همایش بین المللی جوانان و بیداری اسلامی با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: در ایران به سالگرد پیروزی انقلابی نزدیک میشویم که توانست بر ظلم و ستم پیروز شود و پرچم مقاومت را برافراشت و حامی فلسطین شد. بنابراین جا دارد از جمهوری اسلامی ایران به نیابت از ملت فلسطین تشکر و قدردارنی کنم.
این اندیشمند فلسطینی گفت: جوانان نیروی محرکه در انقلابهای منطقه بودند ، جوانان سربلندی ملتها را فراهم کردند و بیداری اسلامی در مرحلهای قرار دارد که در آن ملتها به دنبال آزادبخشی و سازندگی هستند.
مدهون همچنین خاطرنشان کرد: ملت فلسطین در طول بیست سال توانسته با سنگ با صهیونیستها مقابله کند و در این راه شهدای بسیاری داده است و برخی از کشورهای آزاده در این راه در کنار فلسطین بودهاند.
وی با اشاره به اینکه ملتها خروج غاصبان و حکومتهای مستبد از کشورشان را میخواهند و خواستار برقراری ثبات، عدالت و کرامت انسانی هستند افزود: ملتها خواهان وحدت اسلامی وامت واحد هستند، از سوی دیگر نباید فراموش کنیم که مردم در سراسر جهان خواهان آزادی فلسطین بوده و همه آزادگان بر این موضوع تاکید کردند.
نظر شما