پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ بهمن ۱۳۹۰، ۱۲:۴۷

اسلام زاده به مهر خبر داد:

دوره های آموزشی فنی و حرفه ای در شهرک صنعتی عباس آباد برگزار می شود

دوره های آموزشی فنی و حرفه ای در شهرک صنعتی عباس آباد برگزار می شود

پاکدشت – خبرگزاری مهر: رئیس هیئت امنای شهرک صنعتی عباس آباد پاکدشت از برگزاری دوره های آموزشی فنی و حرفه ای و علمی کاربردی در این شهرک خبر داد.

مرتضی اسلام زاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان مطلب فوق افزود: این دوره های آموزشی با همکاری دانشگاه جامع علمی و کاربردی، سازمان فنی و حرفه ای کشور، دانشگاه "ورتسبورگ" آلمان، اتاق بازرگانی صنایع و معادن آلمان، سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: این دوره های آموزشی با هدف نو آموزی، باز آموزی، آموزش تکمیلی، علمی کاربردی، کسب تکلونوژیهای نوین، کسب دانش و مهارت و شایستگی های لازم برای تولید و عرضه محصولات با کیفیت، قیمت رقابتی، گسترش و تعمیق روابط موجود بین شرکتهای ایرانی و آلمانی و مشارکت هرچه بیشتر صنعت ایران در تمامی تحولات فنی و صنعتی در سطوح بین المللی برگزار می شود.

این مسئول با اشاره به همایشی که اخیراً در خصوص ارتقای آموزش و مهارت تخصصی و مدیریت در صنایع ایران و آلمان در شهرک صنعتی عباس آباد برگزار شد، افزود: از آنجایی که کارایی و اثربخشی آموزشها بستگی به نظام آموزش موجود در هر جامعه ای دارد، با عنایت به این که کشور آلمان در ردیف چند کشور اول جهان در عرصه صنعتی بوده و هم کشوری صاحب نام در زمینه صنعت و با توان تکلونوژی علمی و فنی بالایی در سطح بین المللی است، دارای سیستم آموزش به نام "دوال" (آموزش و یادگیری حرفه ای در تمام طول عمر) استفاده می کند.

وی یادآور شد: این حرکت و همایش به منظور کسب تجارب و فراهم کردن زمینه های همکاری پایدار با پشتیبانی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران، دانشگاه علمی و کاربردی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، سفارت آلمان، اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان شکل گرفت.

سازمان صنایع کوچک ایران اعتبارات لازم را تأمین کند

اسلام زاده ادامه داد: عمده ترین درخواست ما از سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران تأمین اعتبار برای خرید تجهیزات و نرم افزارهای آموزشی و فراهم کردن فناوریهای آموزشی لازم در این زمینه است.

بخشی از دوره های آموزشی در ایران و بخشی در آلمان است

وی با بیان اینکه دوره های آموزشی بخشی در ایران و بخش دیگر آن در کشور آلمان برگزار خواهد شد، عنوان کرد: عمده ترین درخواست از سفیر محترم وکارکنان سفارت آلمان،همکاری لازم را در تسریع ویزاهای آموزشی و امکان بازدید از کارخانه جات و بنگاههای آموزشی مرتبط در آلمان می باشد و اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمانی نیز مساعدهای لازم را هم برای آموزش و هم در راستای تأمین اعتبار به منظور حمایت در ارتقای امور آموزش را فراهم سازد.

رئیس هیئت امنای شهرک صنعتی عباس آباد پاکدشت افزود: بدیهی است که دانشگاه علمی و کاربردی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای به صنعتگران در این راه از هر طریق ممکن و مساعدت خواهند کرد.

وی گفت: با پیشرفت تکلونوژی، علم و تغییرات سریع آن در سطح بین المللی، تولید کالا و خدمات با کیفیت و قیمت رقابتی موجب ایجاد رقابت گسترده بین بنگاههای اقتصادی در سطح منطقه و جهان شده است.

باسلام زاده اضافه کرد: با تبادل اطلاعات از طریق اینترنت و شفافیت بازار هر چه زمان پیش می رود بنگاههای اقتصادی در سطح منطقه و جهان شده است.

وی ادامه داد: با تبادل اطلاعات از طریق اینترنت و شفافیت بازار هر چه زمان پیش می رود بنگاههای ناکارآمدتر به یکبار به رتبه های پایین تر تنزل یافته و یا آنکه به طور کلی از عرصه تولید حذف می شوند، از جمله آن شرکت "کداک" با 130 سال سابقه تولید بدلیل عدم توانایی در رقابت و نوآوری ورشکست شده و از عرصه تولید حذف شده و تولید را به رقبای خود می سپارد.

آموزش و کسب مهارتهای جدید موجب موفقیت بنگاههای اقتصادی می شود

این مسئول بیان داشت: در این راستا بنگاههای موفق ترخواهند بود که می توانند با آموزش و کسب مهارتهای جدید و ایجاد تنوع در تولید و نوآوری و بازاریابی پیشرفته، بازار را از آن خود کنند.

وی افزود: با عنایت به اینکه صنایع مستقر در شرکتهای صنعتی عموماً از جنس صنایع کوچک بوده و آسیب پذیری آنها بیشتر از صنایع بزرگ بوده که خود دارای واحدهای تحقیق و توسعه(R&D) و بازاریابی هستند، نیاز به توجه ویژه ای دارند.

توجه به آموزش حین خدمت کارکنان از راهکارهای ارتقای تولید است

رئیس هیئت امنای شهرک صنعتی عباس آباد پاکدشت تأکید کرد: یکی از راهکارهای ارتقای کیفیت و تولید رقابتی محصول که در بنگاههای اقتصادی رایج ومرسوم است، توجه به آموزش حین خدمت کارکنان آن می باشد.

وی اضافه کرد: بنابراین آموزشهای فنی و حرفه ای، علمی و کاربردی گزینه ای است که می تواند موجب ارتقای دانش کارگران، تکنسینها و مدیران بنگاههای اقتصادی شود.

کد خبر 1522702

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha