علیرضا باقری ثالث در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: انقلاب اسلامی بر مبنای ارزشهای دینی شکل گرفت و این امر موجب حضور بیشتر مردم در صحنه انقلاب بود.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی در دل مردم ایجاد شد افزود: انقلاب اسلامی ناشی از فشار دولتها نبود بلکه برخواسته از دل مردم بود.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از کشورهای عربی به دلیل نداشتن رهبری مقتدر در انقلاب خود هنوز نتوانستهاند پیروز شوند، افزود: رهبر بزرگ انقلاب اسلامی با اقتدار خود و با حضور در دل مردم موجب سرنگونی حکومت شاه شد.
رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) گفت: استحکام و ایستادگی مردم در مقابل مزدوران شاه رمز پیروزی انقلاب اسلامی بود و مردم بدون هیچ چشم داشت مالی در عرصه انقلاب حاضر شدند.
وی با اشاره به اینکه هیچ گروهی نتوانست انقلاب را از مسیر خود منحرف کند افزود: انقلاب درون دل ها ایجاد شد و شعله آن روز به روز فروزان تر شد به شکلی که هیچکس نتوانست آن را خاموش کند.
وظیفه جوانان حفظ انقلاب است
باقری ثالث بیان کرد: وظیفه جوانان حفظ انقلاب است و جوانان باید با بصیرت در میدان حاضر شوند و از انحرافات جلوگیری کنند.
وی با اشاره به اینکه تلاشهای بسیاری درخارج کردن انقلاب از مسیر خود انجام شده است افزود: دشمنان در تلاشند جمهوری اسلامی را در مسیر اهداف خود پیش ببرند در حالی که همه مردم به خصوص قشر دانشگاهی باید در جلوگیری از انحرافات تلاش کنند.
وی بیان کرد: تبعیت از مقام معظم رهبری در حفظ انقلاب اسلامی امری ضروری است.
مردم دستاوردهای انقلاب اسلامی را به همه جهان منتقل کنند
باقری ثالث در پایان با اشاره به اینکه تلاش بیشتری در جلوگیری از نفوذ دشمن باید انجام شود افزود: ایرانیان باید دستاوردهای انقلاب را به همه جهان انتقال دهند تا پیام انقلاب اسلامی را به گوش همه جهانیان برسد.
باقری ثالث در گفتگو با مهر:
ایرانیان باید دستاوردهای انقلاب را به همه جهان انتقال دهند

قم - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) انقلاب اسلامی را برخاسته از ارزشهای دینی عنوان کرد و بر تلاش برای انتقال دستاوردهای انقلاب به جهانیان تأکید کرد.
نظر شما