به گزارش خبرنگار مهر عیسی فرهادی پیش ازظهر یکشنبه در مراسم افتتاح دانشگاه پیام نور استان البرز به پروژه های در دست افتتاح این استان اشاره کرد و گفت: در دهه فجر 90 بالغ بر 294 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه های عمرانی تخصیص پیدا کرده است.
وی افزود: در سال آینده نیز اعتبارات استان به دو برابر افزایش خواهد یافت و این حجم افتتاح پروژه در سطح کشور بی نظیر است.
فرهادی اظهار داشت: در آینده نزدیک و در سفر هیئت دولت در سال 91 صد درصد مصوبات دور سوم اجرایی خواهد شد.
وی افزود: تاکنون 47 درصد مصوبات دور سوم سفر اجرا شده است و این پیش بینی می رود سال 91 سال شکوفایی پروژه های عمرانی البرز باشد.
سال 91 سال شکوفایی پروژه های عمرانی استان البرز
وی در ادامه افزود: 37 پروژه تربیت بدنی در سال آینده بهره برداری خواهد شد.
فرهادی ادامه داد: در حوزه آموزش و پرورش نیز 100 مدرسه افتتاح خواهد شد و این موضوع نقش مهمی در رشد و توسعه سطح آموزش استان ایفا می کند.
نظر شما