پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ بهمن ۱۳۹۰، ۱۷:۱۴

انصاری در گفتگو با مهر:

مجتمع توانبخشی قم ۶۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته است

مجتمع توانبخشی قم ۶۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته است

قم - خبرگزاری مهر: قائم مقام مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از پیشرفت ۶۰درصدی مجتمع توانبخشی استان قم خبر داد.

محسن انصاری در حاشیه نشست با معتمدان معین استان قم در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: ‌در این سفر به بازدید از مجتمع توانبخشی استان قم پرداخته شده است.

وی با بیان اینکه مجتمع توانبخشی قم تاکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است تصریح کرد: سازمان در تلاش است این پروژه را تا خرداد سال ۹۱ به اتمام برساند.

قائم مقام مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور ادامه داد: در این مجتمع استخر برای آب درمانی و فیزیوتوراپی نیز لحاظ شده است.

وی گفت: برای اجرای این طرح ‌تاکنون حدود دو میلیارد تومان هزینه شده است.

انصاری در پایان بیان کرد: در این سفر به نظارت بر عملکرد بهتر سازمان‌های بنیاد شهید دراستانهای مختلف و بررسی میزان پیشرفت برنامه‌ها در استان پرداخته می‌شود.

قائم مقام مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در سفر به قم  با حضور در گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) به مقام شهدای استان قم ادای احترام کرد.

کد خبر 1526381

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha