به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازسپاه نیوز؛ ابوالقاسم مظفری که در سومین همایش سالانه مسئولان و مدیران پشتیبانی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) سخن میگفت، با بیان این مطلب تأکید کرد: این قرارگاه با توانمندی هر چه بیشتر و با قدرت و قوت برای سازندگی کشور و توسعه زیرساختهای جمهوری اسلامی و نشان دادن قدرت نظام دینی و حکومت مبتنی بر دین اسلام همت گماشته است.
مظفری گفت: سپاه پاسداران و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) که وابسته به این نهاد مقدس است جوشیده از دل انقلاب و نیروهایی از جنس انقلاب میباشد و 8 سال دفاع مقدس اگر چه خرابیها و لطمات زیادی را به این کشور وارد کرد؛ اما مواهبی از جمله تضمین انقلاب و استحکام آن با تقدیم خون شهدا در طول این هشت سال و نیز تشکیل قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) را نیز دربر داشته است.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) افزود: اگر نگاهی اجمالی به ساختار نیروی انسانی قرارگاه بکنیم میبینیم عمده نیروهای این سازمان همان نیروهایی هستند که در دفاع مقدس در دو واحد لجستیک و مهندسی، پشتیبان عملیات نظامی بودند و درخشش نیروهای لجستیک در دوران جنگ تحمیلی بر کسی پوشیده نیست.
مظفری ادامه داد: در اکثر عملیاتها نکته کلیدی و حساس، تأمین نیازمندیهای آن عملیات بود و بعد از 8 سال دفاع مقدس همان نیروهایی که در آن شرایط حساس توانستند عملیات نظامی را پشتیبانی کنند، خود را به دانش روز مجهز کردند و امروز در خدمت این نظام مقدس هستند.
وی خطاب به مسئولان و مدیران پشتیبانی قرارگاه، ارزیابی عملکرد پشتیبانی بر اساس اهداف مد نظر و برنامه ابلاغی سال 90 را خواستار شد و افزود: یکی از راهبردهای اولویتدار قرارگاه بهرهوری و کارآیی است و در این خصوص به قرارگاه تکلیف شده است که از بالاترین شاخصها برخوردار باشد.
گفتنی است سومین همایش سالانه مسئولان و مدیران پشتیبانی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) به منظور هماندیشی و انتقال تجارب و آشنایی هرچه بیشتر مسئولان و مدیران پشتیبانی با اهداف و سیاستهای تأمین و پشتیبانی قرارگاه و افزایش آگاهی علمی و تخصصی مجموعه کارکنان با رویکرد «تأمین عالمانه، نت پیشگیرانه و کنترل آگاهانه» با حضور مسئولان و مدیران پشتیبانی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) برگزار گردید.
نظر شما