به گزارش خبرنگار مهر، شیرزاد نعمتی نیا ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با اشاره به برگزاری دومین جشنواره خنیاگران انقلاب در خرم آباد اظهار داشت: توجه به هنر انقلاب و فعالیت در راستای ترویج فرهنگ و هنر انقلاب و دفاع مقدس از اهداف اصلی حوزه هنری است.
وی با بیان اینکه لرستان آثار زیادی در حوزه موسیقی پایداری تحت عنوان موسیقی دفاع مقدس دارد، یادآور شد: متاسفانه در کشور کمتر به این مقوله پرداخته شده است.
نعمتی نیا تصریح کرد: تا کنون سه دوره جشنواره موسیقی دفاع مقدس توسط حوزه هنری در لرستان برگزار شده است.
رئیس حوزه هنری لرستان با اشاره به اینکه در حوزه موسیقی مربوط به دوره انقلاب نیز خلاهایی وجود دارد افزود: در همین راستا سال گذشته اولین دوره جشنواره خنیاگران انقلاب در خرم آباد برگزار شد که مورد استقبال خوبی نیز قرار گرفت.
نعمتی نیا با بیان اینکه با پیشنهاد هوشنگ جاوید که پژوهشگر موسیقی نواحی است و حمایت حوزه هنری لرستان دبیرخانه دائمی این جشنواره در استان مستقر شده است، ادامه داد: این امر به تصویب کارگروه فرهنگی استان نیز رسیده است.
وی با اشاره به اینکه این جشنواره به مدت دو روز از ساعت 9 صبح تا 9 شب در سالن شهید آوینی مجتمع ارشاد خرم آباد برگزار می شود، اظهار داشت: در این جشنواره سه اثر هنری در حوزه موسیقی استان که توسط حوزه هنری آماده شده است، رونمایی می شود.
رئیس حوزه هنری استان لرستان تصریح کرد: این سه اثر شامل مجموعه موسیقی "شور بهاری" به خوانندگی سیف الدین آشتیانی، "حنا" به خوانندگی ایرج رحمان پور و یک مجموعه موسیقی دیگر با صدای شش خواننده لرستانی است.
نعمتی نیا یادآور شد: در طول هشت سال گذشته 13 مجموعه موسیقی لری از سوی حوزه هنری لرستان تهیه شده است.
وی با اشاره به اینکه دومین جشنواره خنیاگران انقلاب از 19 بهمن ماه در خرم آباد شروع می شود ادامه داد: پنج گروه موسیقی از لرستان در این جشنواره شرکت کرده اند.
نظر شما