به گزارش خبرگزاری مهر، آندرس کریستین هوگارد سفیر دانمارک در تهران ظهر روز یکشنبه با علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
در آغاز این دیدار بروجردی با تأکید بر اهمیت توسعه و گسترش روابط فیما بین گفت: از هرگونه اقدامی برای ارتقاء و همکاریها در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی به ویژه روابط پارلمانی میان جمهوری اسلامی ایران و اروپا استقبال می نمائیم.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحریم های صورت گرفته علیه کشورمان گفت: ملت ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون همواره در تحریم بوده است اما نظام این تحریم ها را تبدیل به فرصتی برای پیشرفتهای علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران نموده است و ما از این نظر خرسندیم.
وی در ادامه تصریح کرد: عدم وجود اطلاعات دقیق باعث شده اتحادیه اروپا تحلیل جامعی از واقعیات جمهوری اسلامی ایران نداشته باشد و به بیراهه برود.
بروجردی مذاکره و گفتگو میان جمهوری اسلامی ایران و اروپا را تنها راه حل رفع سوء تفاهمات میان دو طرف دانست و خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره آمادگی خود برای ادامه گفتگو ها اعلام کرده است ولی اتحادیه اروپا دچار بحران تصمیم گیری شده است.
وی در پایان با اشاره به تحولات اخیر در منطقه خاورمیانه و سوریه گفت: آمریکایی ها بعد از قیام مردم مصر و به هم خوردن موازنه قدرت در منطقه به دنبال تغییر ساختار قدرت در سوریه هستند تا بتوانند رژیم اشغالگر قدس را از طوفان انقلاب های منطقه نجات بدهند ولی به نتیجه ای نخواهند رسید.
در ادامه این دیدار آندرس کریستین هوگارد سفیر دانمارک در تهران بر اهیمت تحکیم روابط دو کشور در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی و همکاری های دو جانبه منطقه ای تأکید کرد.
سفیر دانمارک که کشورش ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را عهده دار است با حساسیت عکس العمل جمهوری اسلامی ایران را نسبت به تحریم نفتی اروپا جویا گردید که بروجردی در پاسخ اظهار نمود: جمهوری اسلامی ایران بر اساس منافع ملی خود تصمیم گیری لازم را خواهد داشت.
نظر شما