به گزارش خبرنگار مهر، لاله افتخاری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی عصر امروز در حاشیه مراسم پانزدهمین سالگرد انتشار هفته نامه شما (ارگان رسمی حزب موتلفه اسلامی) در جمع خبرنگاران درباره اینکه فهرست جبهه متحد اصولگرایان چه زمانی قطعی خواهد شد افزود: هنوز فهرست اصولگرایان برای انتخابات مجلس نهم قطعی نشده است، البته این احتمال می رود که در جلسه امشب نهایی شود.
وی با بیان اینکه آنچه برای اصولگرایان مهم است، وحدت و افزایش مشارکت مردم در صحنه انتخابات است، انتخابات را نماد مردم سالاری دینی خواند و اظهار داشت: ما فقط برای تعالی نظام اسلامی فعالیت می کنیم و معتقد بر وحدت و همدلی اصولگرایان در انتخابات آینده هستیم.
عضو کمیته بانوان جبهه متحد اصولگرایان در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص اشتراک فهرست انتخاباتی اصولگرایان و جبهه پایداری و اینکه آیا این احتمال می رود که تعدادی از اعضای جبهه متحد اصولگرایان در فهرست جبهه پایداری یا بالعکس قرار گیرند، افزود: همانطور که اشاره کردم فهرست قطعی نشده است اما شاید 5 نفر کمتر یا بیشتر در دو فهرست مشترک باشند.
نظر شما