به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با اعلام نتایج قرعه کشی عمر مفرده و تعیین اولویتها برخی مشترکان تلفن همراه پیامکهایی دریافت کردند که در آن اولویت تشرف به حج مشخص شده است.
در این پیامک آمده است: "عمره گذار محترم به شماره ثبت نام... اولویت تشرف شما ... می باشد، زمان اعزام، متعاقبا از سوی سازمان حج و زیارت اعلام خواهد شد".
از جمله این پیامکها یک پیامک بامداد دوشنبه به خبرنگار مهر در گرگان ارسال شد، این درحالی است که تاکنون ثبت نامی برای اعزام به عمره مفرده صورت نگرفته است.
نکته جالب آنکه در این پیامک شماره ثبت نام و و اولویت تشرف درج شده و بر اساس پیامک ارسالی خبرنگار مهر که هیچ گونه عمره گذاری انجام نداده است، جزو اولویت 302 (اولویت اول) تعیین شده است.
ارسال این پیامک هر چند اشتباه بود اما برای ساعاتی خواب از سر پرداند و دل را به حریم کبریایی دوست کشاند و در خیال بسوی کعبه مقصود بال گشودیم.
در خیالمان احرام بستیم و با پای برهنه با حالت سکنیه و وقار وار مسجد الحرام شدیم و از دل خواندیم " اَلسَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا النَّبِیُّ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکَاتُهُ، بِسْمِ اللهِ وَ بِاللهِ وَ ماشاءَاللهُ، السَّلامُ عَلى أنْبِیاءِاللهِ وَ رُسُلِهِ، اَلسَّلامُ عَلى رَسُولِ اللهِ اَلسَّلامُ عَلى إبْراهِیمَ خَلِیلِ اللهِ، وَالْحَمْدُللهِ رَبِ الْعالَمِینْ».
حال و هوای مسجدالنبی در مدینه منوره -شهر پیامبر گرامی اسلام- که زائران سرزمین وحی را در دل خود جای داده، غیرقابل وصف است. اینجا همه یکی هستند، اینجا دیگر پولدار و فقر نمیشناسید، سفید و سیاه ندارد، فرقی نمیکند شیعه باشید یا سنتی و ....
در طواف خانه عشق؛ همه یکی هستند و یک مسیر را میپیمایند و یک مطلب را میگویند:" لبیک،اللهم لبیک، لبیک لا شریک لک لبیک، ان الحمد و النعمة لک و الملک، لاشریک لک لبیک."
در خیالمان، رمی جمرات کردیم و بر شیطان وجودمان سنگ زدیم و در قربانگاه، نفس را سربردیم و حاجی شدیم.
آری در خیالمان به طواف خانه دوست رفتیم و شبانه حاجی شدیم، اما افسوس و صد حیف که همه اینها در خیال بود و نمی دانیم طواف کعبه مقصود کی نصیب خواهد شد.
این طواف هر چند در خیال بود اما آروزی قبولی اش را داریم و در انتظار سفر همچنان لحظه شماری می کنیم.
..............................
علیرضا نوری کجوریان
نظر شما