پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ بهمن ۱۳۹۰، ۱۳:۲۶

عملیات اجرایی انتقال آب به دهستان دژگان بندر لنگه آغاز شد

عملیات اجرایی انتقال آب به دهستان دژگان بندر لنگه آغاز شد

بندر لنگه - خبرگزاری مهر: کلنگ احداث خط انتقال آب به دهستان دژگان بندر لنگه توسط استاندار هرمزگان به زمین زده شد.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با ششمین روز از دهه مبارک فجر عملیات اجرایی انتقال آب به دهستان دژگان بندر لنگه با حضور ابراهیم عزیزی استاندار هرمزگان و تعدادی از مدیران و مسئولان محلی استان هرمزگان و شهرستان بندر لنگه آغاز شد.

عملیات اجرایی این طرح شامل 160 کیلومتر لوله گذاری ، احداث مخازن بتنی به حجم 5 هزار و 400 متر مکعب و احداث دو ایستگاه پمپاژ است. با بهره برداری از این خط انتقال آب 32 روستای دهستان دژگان بندر لنگه با جمعیتی بالغ بر 9 هزار و 500 نفر از نعمت آب شرب بهره مند خواهند شد. اعتبار این طرح بیش از 84 میلیون ریال است و تا سال 93 این طرح توسط شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان ساخته خواهد شد.

ابراهیم عزیزی استاندار هرمزگان در این مراسم با اشاره به موفقیت طرح هدفمندی یارانه ها طی 11 ماه گذشته اظهار داشت: در طول 11 ماه گذشته بیش از 820 میلیارد تومان یارانه به حساب مردم هرمزگان واریز شده است در حالیکه این مبلغ در گذشته به ادارات و سازمان ها داده می شد.

وی با اشاره به پیشرفت و آبادانی استان هرمزگان بیان داشت: برای آبرسانی به روستاهای استان هرمزگان 34 میلیارد تومان اختصاص داده شده است.

استاندار هرمزگان افزود: در حال حاضر هزار و 318 طرح عمرانی با اعتباری بالغ بر شش هزار میلیارد تومان در استان هرمزگان در حال اجراست.

کد خبر 1527085

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha