پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ بهمن ۱۳۹۰، ۱۵:۳۹

گودرزی در گفتگو با مهر:

عبدی کاریکاتورهای جشنواره جوانه را داوری می‌کند

عبدی کاریکاتورهای جشنواره جوانه را داوری می‌کند

مسئول انتخاب آثار بلوتوث، شعر و پیامک جشنواره جوانه گفت: برای داوری کاریکاتورهای جشنواره از بهمن عبدی، داوود یاراحمدی و رسول آذرگون دعوت به عمل آوردیم.

یدالله گودرزی، مسئول انتخاب آثار بلوتوث، شعر و پیامک جشنواره جوانه که به همت رادیو جوان برگزار می‌شود درباره این جشنواره به خبرنگار مهر گفت: برای داوری کاریکاتورها از سه کارکاتوریست مطرح که شامل استاد بهمن عبدی، داوود یاراحمدی و رسول آذرگون است، دعوت شده است.

وی در ارتباط با نحوه گزینش داوران افزود: در ترکیب داوران سعی شده است از نسل‌های مختلف برای این کار حضور داشته باشند.

گودرزی که در این جشنواره داوری بخش ترانه را هم عهده دار بود، در ادامه عنوان کرد: در این رشته هم از افراد شاخصی برای داوری استفاده شده است که در این باره می‌توان به عبدالجبار کاکایی و اهورا ایمان اشاره کرد که داوری ترانه‌های با کلام را بر عهده داشتند.

وی افزود: در حوزه شعر نیز از استاد علی معلم و  دکتر اسماعیل امینی از بین هزاران اثر دریافت شده در حوزه شعر، داوری آثار را بر عهده داشتند.

گودرزی با بیان اینکه در انتخاب آثار برگزیده اولویت با نسل جوان بوده است، افزود: هزاران شعر به دست ما رسید که از سنین مختلف بودند. همچنین سنین بالا هم حضور داشتند، اما با توجه به تعریف جشنواره و هدف گذاری ما در انتخاب‌هایمان اولویت با نسل جوان بوده است.

یدالله گودرزی نیز دارای چند مجموعه شعر است.

کد خبر 1528332

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha