پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ اسفند ۱۳۹۰، ۱۲:۲۷

مرکز سنجش اعلام کرد:

جدیدترین تغییرات شرایط ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی

جدیدترین تغییرات شرایط ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی

مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت تازه ترین تغییرات شرایط ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی برای سال تحصیلی 91 را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی، دانشجویانی که سال گذشته به عنوان دانشجوی ترم آخر شرکت کرده اند به شرطی که در زمان ثبت نام در آزمون یکسال از تاریخ فراغت از تحصیل آنان نگذشته باشد می توانند در آزمون سال 91 شرکت کنند.

افرادی که خدمات قانونی خود را شروع کرده اند پس از قبولی در آزمون می توانند از خدمت ترخیص شوند و در صورت تمایل و با توافق محل خدمت قادر خواهند بود به خدمات قانونی خود ادامه دهند.

همچنین بر اساس اعلام مرکز سنجش، منابع دو رشته در این آزمون تغییر کرده است. منبع رشته میکروب شناسی مواد غذایی و رشته علوم تغذیه تغییر یافته و به جای کتاب کراس، دو کتاب دیگر به عنوان جایگزین اعلام شد.

کتاب krasuse’s Food and Nutrition care process .L. Kathleen mahan Sylvia  و کتاب
Escott _ stump ‚ Junicel _ Raymond 13 th _2012 به عنوان منابع جدید مطرح شده است.

ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی تا 12 اسفند ادامه دارد و داوطلبان باید مدارک مورد نیاز خود را اسکن کنند و همزمان با زمان ثبت نام، مدارک را به صورت اینترنتی ارسال کنند. آزمون کارشناسی ارشد در 25 شهر و 55 رشته در روزهای اول و دوم تیرماه 91 برگزار می شود. 

کد خبر 1528623

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha