پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ بهمن ۱۳۹۰، ۲۲:۳۸

با حضور مسئولان استانی/

رئیس اداره بهزیستی شهرستان شهریار تودیع و معارفه شد

رئیس اداره بهزیستی شهرستان شهریار تودیع و معارفه شد

شهریار - خبرگزاری مهر: امروز با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و با برگزاری مراسمی رئیس اداره بهزیستی شهرستان شهریار تودیع و معارفه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار شهرستان شهریار امروز در این مراسم با اشاره به عملکرد مطلوب کرمی، رئیس سابق اداره بهزیستی شهریار اظهار داشت: خدمت به مردم یکی از اولویتهای مدیران در کشور و به تبع آن شهرستان شهریار است که در این زمینه خدمت رسانی در اداره بهزیستی نیز از ویژگی های خاص خود برخوردار است.

سید عباس جوهری افزود: با توجه به اینکه اداره بهزیستی با معلولان و قشر خاصی از جامعه سر و کار دارد، باید مسئولان توجه ویژه ای به این حوزه داشته باشند.

زیرساختهای استفاده از توانمندی های معلولان در شهریار فراهم شود

این مسئول عنوان کرد: باید با فراهم کردن زیرساخت ها در شهرستان شهریار، میزان ارائه خدمات به معلولان و قشر محروم افزایش یابد تا بتوانیم زمینه های رضایت آنها را فراهم کنیم.

وی با تاکید بر اهتمام ویژه مسئولان برای افزایش ارائه خدمات به معلولان ادامه داد: در این زمینه مدیرکل بهزیستی استان تهران نیز قولهای مساعدی را ارائه داده اند.

لزوم استفاده از ظرفیت خیرین برای توانمندسازی معلولان

فرماندار شهرستان شهریار یادآور شد: در این زمینه می توان از ظرفیت خیرین در شهرستان استفاده مطلوب و آنها را جذب امور کرد.

جوهری افزود: شهرستان شهریار نیازمند همکاری و همیاری خیرین در بخش بهزیستی است تا بتوانیم استعدادها و توانایی های این قشر را شکوفا کنیم.

خدمت به قشر معلولان در اولویت مسئولان قرار گیرد

فرماندار شهرستان شهریار اعلام کرد: صرف اعتبار در بخش بهزیستی هزینه نیست، بلکه سرمایه گذاری است بلکه خدمت به این قشر اجر اخروی دارد.

در این مراسم از زحمات کرمی رئیس سابق اداره بهزیستی شهریار تجلیل و قدردانی و یوسف زاده به سمت ریاست این اداره منصوب شد.

کد خبر 1529821

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha