ولی الله میرزایی اصل ظهر شنبه در راهپیمایی 22 بهمن در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: وحدت و اتحاد مردم برای حضور در راهپیمای 22 بهمن تحریم ها، توطئه و دسیسه دشمنان را نابود و در هم شکست و فرصتی برای رشد در عرصه های مختلف شد.
وی با بیان اینکه انسجام و وحدت مردم تحریم ها را تبدیل به فرصت کرده است، افزود: مردم با حضور گسترده حق خود به امام و شهدای انقلاب ادا کردند و این حضور پاسخ نهایی به تحریم ها را داد و ثابت کرد که نظام اسلامی به استقلال و خودکفایی رسیده است.
فرماندار شهرستان سنندج با بیان اینکه حضور در راهپیمایی حق مردم و وظیفه مسئولان است، اعلام کرد: تصمیم گیری درست مردم در تعیین سرنوشت خود و راهبردی کردن اهداف انقلاب با حضور وسیع تر در انتخابات و در نتیجه فراگیر و گسترده بودن حضور در سال روز پیروزی انقلاب اسلامی ایران بیشتر از همیشه دشمنان را نابود می کند.
میرزایی اصل حضور خوب مردم را موجب افتخار و اقتدار هر چه بهتر نظام اسلامی دانست و بیان کرد: حضور مردم نتیجه مایوس کردن دشمنان و شعله ور کردن بیداری اسلامی می شود و باید به بهترین شکل ممکن حضور در صحنه را اطلاع رسانی کرد.
راهپیمایی 22 بهمن در تمامی شهرها و مراکز بخش های استان کردستان با حضور و مشارکت گسترده مردم همزمان با دیگر نقاط کشور برگزار شد و مرزداران این استان با سردادن شعارهای ضمن تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی توطئه ها و دسیسه های دشمنان را محکوم کردند.
نظر شما