پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ بهمن ۱۳۹۰، ۱۲:۲۷

زرین کلاه تاکید کرد:

برخی از قوانین شورای شهر شیراز قانونی نیست

برخی از قوانین شورای شهر شیراز قانونی نیست

شیراز - خبرگزاری مهر: فرماندار شیراز گفت: برخی از قوانین مصوب شده در شورای شهر شیراز قانونی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد زرین کلاه پیش از ظهر یکشنبه در جلسه علنی شورای شهر شیراز افزود: طی مدت گذشته برای مصوبات شورا گروهی در فرمانداری تشکیل شده که تمامی این مصوبات را مورد بررسی قرار می دهد.

وی ادامه داد: از جمله مشکلات شهر شیراز معارضان به پروژه های عمرانی است که البته برخی از این مباحث به حق است ولی باید توجه داشت که برخی از افراد این شهر بحث تحریکات را در دستور کار خود قرار داده اند.

فرماندار شیراز در ادامه سخنان خود با بیان اینکه باید برنامه ریزی های بلند مدت برای توسعه شیراز ارایه شود افزود: شیراز به طور محسوسی نسبت به  برخی شهر ها دچار عقب ماندگی است و باید برای توسعه آن برنامه ریزی شود.

وی یادآور شد: مشکل ما در استان فارس و شیراز این است که برای انجام کارها و  طرح ها، پیگیریها انجام نمی شود و برای رفع مشکل طرح ها اقدامی صورت نمی گیرد.

کد خبر 1531960

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha