پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ بهمن ۱۳۹۰، ۱۵:۱۱

سائلی به مهرخبر داد:

تمدید مهلت ارسال آثار به کنگره نقش باورهای دینی در کاهش آسیب‌های روانی

تمدید مهلت ارسال آثار به کنگره نقش باورهای دینی در کاهش آسیب‌های روانی

قم - خبرگزاری مهر: مدیر عامل سازمان جمعیت هلال احمر قم از تمدید مهلت ارسال آثار به کنگره ملی نقش باورهای دینی در کاهش آسیب‌های روانی در قم خبر داد.

خلیل الله سائلی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر گفت: مهلت ارسال مقالات به خواسته متقاضیان سایر استان‌ها از سی‌ام دی ماه به سی‌ام بهمن ماه تمدید شده است.

استان‌های شرکت کننده در کنگره

وی با بیان اینکه از هفت استان کشور در این کنگره شرکت می‌کنند افزود: قم میزبان استان‌های تهران، مرکزی، همدان، البرز، کرمانشاه، قزوین است.

مدیر عامل سازمان جمعیت هلال احمر قم ادامه داد: تا کنون ۱۵ مقاله به دبیرخانه کنگره رسیده است.

محورهای کنگره

وی در خصوص محورهای کنگره نیز بیان داشت: نقش دعا و نیایش در کاهش آسیب‌های روانی پس از بلایا، نقش فرهنگ‌های دینی، نقش اعتقاد به معاد، نقش صبر و امید و نقش ایمان و تقوا در کاهش آسیب‌های روانی پس از بلایا را از جمله محورهای کنگره نام برد.

مدیر عامل سازمان جمعیت هلال احمر قم نقش اعتقاد در کاهش آسیب‌های روانی پس از بلایا، نقش تذکرات دین مبین اسلام از دیدگاه قرآن، احادیث و روایات ونقش معنویت در ایجاد زندگی وافزایش اعتماد به نفس پس از بلایا را از دیگر محورهای کنگره ملی نقش باورهای دینی در کاهش آسیب‌های روانی برشمرد.

ضوابط شرکت در کنگره

سائلی در ادامه در خصوص ضوابط آثار ارسالی برای شرکت در کنگره اظهار داشت: آثار باید قالب پژوهشی و کیفی داشته و قبلا در جای دیگری ارائه نشده باشند.

وی با بیان اینکه آثار باید حداکثر در ۱۵ صفحه ارائه شوند افزود: آثار ارائه شده باید تمامی ویژگی‌های یک اثر پژوهشی را داشته باشند.

مدیر عامل سازمان جمعیت هلال احمر قم ادامه داد: به ده نفر از برگزیدگان کمک هزینه سفر حج، عتبات عالیات، سوریه و مشهد مقدس اعطا می‌شود.

سائلی گفت: شرکت کنندگان این کنگره اعضای کانون‌های طلاب و دانشجویان جمعیت هلال احمر استان‌های ذکر شده هستند.

زمان برگزاری کنگره

وی در رابطه با زمان برگزاری کنگره نیز بیان داشت: زمان برگزاری این کنگره از پانزدهم اسفند ماه به بیست و دوم اسفندماه تغییر پیدا کرده است.
کد خبر 1532079

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha