پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ بهمن ۱۳۹۰، ۱۵:۵۴

برگزاری عصر شعر و موسیقی ترکمن در گنبدکاووس

برگزاری عصر شعر و موسیقی ترکمن در گنبدکاووس

گنبدکاووس - خبرگزاری مهر: دومین عصر شعر و موسیقی ترکمن و انقلاب اسلامی در شهرستان گنبد کاووس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا داورزنی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گنبد کاووس عصر یکشنبه در حاشیه این همایش گفت: رمز ماندگاری انقلاب گذشته در حسن نیت و حضور باشکوه مردم در نوای آهنگین، سرودها و نواهای انقلابی طنین اندازاست که امروز شاهد دومین عصر شعر و موسیقی در گنبد کاووس هستیم.

دبیر کمیته فرهنگی و هنری گنبد کاووس اظهار داشت: در این برنامه که به همت انجمن شعر و ادب ترکمنی میراث و بنیاد مختومقلی فراغی برگزار شد، جمعی از گروههای هنری ترکمن به اجرا برنامه پرداختند.

داورزنی، قرائت مقاله، شعر و اجرای چند آیین از آیینهای قوم ترکمن را از دیگر برنامه های جنبی عصر شعر برشمرد.
 
گنبدکاووس در شرق گلستان واقع شده است.
کد خبر 1532258

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha