به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، دریا سالار"مارک فاکس" ضمن اذعان به توانایی های نظامی ایران، در عین حال مدعی شد که نیروی دریایی آمریکا همین امروز آمادگی دارد که به هرگونه تحرک تهران پاسخ دهد.
فرمانده ناوگان پنجم آمریکا مستقر در بحرین ضمن بیان اینکه نیروی دریایی این کشور خود را برای شرایط متفاوت آماده کرده، اعلام نمود که ناوگان تحت امرش بر روی گزینه های احتمالی گستردهای کار کرده اند.

"مارک فاکس" فرمانده ناوگان دریایی آمریکا در بحرین
مارک فاکس گفت: ما توان نظامی ایران را جدی گرفته ایم اما با این حال نیروهای ما آمادگی مقابله را دارند. ما جنگ افزارهای بسیار دقیق و کارآمدی در اختیار داریم و برای هر احتمالی آماده ایم. اما ایران می تواند به نیروهای آمریکایی در خلیج فارس به ویژه از راههای غیرمتقارن مانند قایقهای تندرو و مین گذاری ضربه وارد کند.
فرمانده ناوگان پنجم ایالات متحده گفت: ما ضدگلوله نیستیم؛ کسانی هستند که می توانند به ما ضربات سختی وارد آورند.
مارک فاکس درعین حال در ادعایی فرافکنانه تاکید کرد که به نیروهایش خاطرنشان ساخته که اگر به آنها حمله شود از حق دفاع از خود برخوردارند و موظفند که از خود دفاع کنند.
نظر شما