۲۶ بهمن ۱۳۹۰، ۱۴:۴۴

رسایی در پاسخ به مهر:

جبهه پایداری از ابتدا معتقد به وحدت نبود

جبهه پایداری از ابتدا معتقد به وحدت نبود

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در پاسخ به این سئوال که با توجه به حذف شدن چهره های مورد انتقاد این جبهه از فهرست انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان چرا جبهه پایداری به صورت مستقل در انتخابات شرکت می‌کند؟ گفت: ما از همان روز اول اعتقاد داشتیم اگر ما با هم وحدت کنیم پس چه کسانی با هم رقابت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید رسایی در نشست خبری که امروز چهارشنبه در ساختمان سایت خبری رجانیوز برگزار شد، ضمن انتقاد از آنچه پوشش کم خبری رسانه‌ها نسبت به اخبار جبهه پایداری گفت:‌ جبهه پایداری در رسانه‌ها تحریم شده و این امر از رسانه‌هایی که داعیه انقلابی دارند، بعید است که دایماً مشغول تخریب جبهه پایداری هستند.

وی افزود: برخی رسانه‌ها با مبانی و جهت گیری‌ و شعارهای همراه با شعور جبهه پایداری در تضاد هستند که تحریم آنها جای گله و شکایتی نیست، اما این کار از رسانه‌های انقلابی جای تعجب است.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری همچنین در واکنش به اتهام تندروی نسبت به جبهه پایداری گفت: این عمل که خود را محور حق می‌دانند و ما را تندرو معرفی می‌کند خود نیز یک تندروی است.

عضو فراکسیون انقلاب با بیان اینکه نسبت تندروی به جبهه پایداری را یک ناسزای سیاسی است تا واقعیت سیاسی افزود: جبهه پایداری اصول خودش را براساس اصول نظام تنظیم می‌کند و چون بر این اصول پایبند است و پافشاری دارد متهم به تندروی می‌شود.

رسایی با اشاره به حضور ساکتین فتنه در مرکز تصمیم گیری جبهه متحد اصولگرایی گفت: با حضور کسانی که در فیلم انتخاباتی موسوی حاضر شدند و حتی به مقام معظم رهبری نامه نوشتند که  موضع خود را تغییر دهد در راس مکانیزم تصمیم گیری در بدنه اصولگرایی مخالفیم.

وی گفت: برخی به ما گفته‌اند که با حماسه 9 دی شما تجارت سیاسی می‌کنید و باید فتنه را فراموش کنید در حالی که خود این افراد تا حماسه 9 دی سکوت کرده بودند و جریان انحرافی را آنقدر بزرگ می‌کنند تا رفتارها و مواضع‌شان در فتنه 88 فراموش شود.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری حذف ساکتین فتنه از لیست جبهه متحد اصولگرایان را نتیجه تلاش های  نشریه 9 دی دانست و توضیح داد: با توجه به انتشار لیست جبهه متحد در نشریه 9 دی که یک گمانه زنی بود  اعتراض برخی ها را برانگیخت و اگر پایداری پایداری‌ها نبود این افراد در لیست جبهه متحد قرار می‌گرفتند.

وی با اشاره به حضور بادامچیان و باهنر در لیست جبهه متحد گفت: حضور این دو نفر در لیست جبهه متحد جزو خط قرمزهای جبهه پایداری است و ما نسبت به عملکرد آنها در ماجرای فتنه 88 انتقاد داریم.

رسایی همچنین با اشاره به فهرست انتخاباتی جبهه پایداری گفت: ترتیب اسامی در لیست جبهه پایداری معنای خاصی ندارد و در حال حاضر آقاتهرانی سرلیست جبهه پایداری است.

وی با اشاره به حضور حدادعادل در لیست جبهه پایداری گفت: آقای حدادعادل از چهره‌های معروف و شناسنامه دار هستند و خود ایشان هم علاقه به حضور در لیست جبهه متحد داشتند.

رسایی همچنین در ادامه این نشست خبری در پاسخ به خبرنگار مهر مبنی بر تناقض‌گویی‌های اعضای جبهه پایداری در برخی موضع‌گیری‌های سیاسی گفت: چهره‌های مختلف با نظرات، محاسن و ویژگی‌‌های مختلفی در جبهه پایداری حضور دارند که ممکن است نگاه و دیدگاه برخی از آنان  قابل نقد هم باشد اما مهم این است که در جهت گیری‌های اصلی تخطی نکنیم و موضع یکسان داشته باشیم.

وی همچنین در پاسخ به دیگر سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه با توجه به حذف شدن چهره های مورد انتقاد جبهه پایداری از فهرست انتخاباتی جبهه متحد که مورد تقدیر حجت‌الاسلام پناهیان نیز قرار گرفت، چرا جبهه پایداری همچنان به صورت مستقل وارد انتخابات خواهد شد، گفت: اگر ما همه با هم وحدت کنیم پس چه گروهی باید رقابت کند چرا که جریان اصلاحات پایگاه اجتماعی خود را از دست داده و از درون پاشیده شده است و دیروز 25 بهمن نیز این موضوع را شاهد بودیم که اینها دیگر هیچ طرفداری ندارند، بنابراین ما از روز  اول معتقد بودیم اگر وحدت کنیم پس چه کسی رقابت کند.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری همچنین با بیان اینکه چرا جبهه متحد که داعیه وحدت دارد اشخاصی مانند آقاتهرانی، زارعی، نبویان و دیگر اعضای جبهه پایداری را در لیست خود قرار نداده است، گفت: این امر نشان دهنده وجود سهم خواهی‌ها در جبهه متحد است.

وی با بیان اینکه امروز از اتحاد و وحدت درجبهه متحد جز نامی باقی نمانده است، گفت: اعضای جبهه متحد نیز خود دچار پارادوکس شده‌اند.

همچنین رسایی با انتقاد از عملکرد مجلس هشتم گفت: مجلس هشتم عملکرد قابل دفاعی نسبت به مجلس ششم دارد اما نسبت به مجلس هفتم پسرفت داشته است.

وی افزود: مجلس هشتم در بزنگاه‌ها و شرایط حساس نتوانست خودش را اصولگرا نشان دهد که بیشتر این ضعف هم متوجه مدیریت مجلس و هیئت رئیسه است.

این کاندیدای مجلس نهم طرح نظارت بر نمایندگان را یکی از دغدغه‌های مهم اعضای جبهه پایداری دانست و گفت:‌ اگر ما به مجلس راه یابیم طرح نظارت بر نمایندگان را مطابق خواسته‌های مقام معظم رهبری تنظیم می کنیم.

همچنین رسایی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه چرا بذرپاش از لیست جبهه پایداری حذف شد، گفت:‌ در تهران اشخاص زیادی بودند که می‌توانستند در لیست قرار بگیرند. اما اصلی‌ترین ویژگی‌های ما ولایتمداری، مبارزه با فساد و پایداری بر اصول بود لذا افرادی که این ویژگی‌ها را بیشتر از دیگران داشتند برگزیدیم.

وی با اشاره به شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: شورای مرکزی جبهه پایداری ترکیبی از چهره‌های شناخته شده بود و لذا این افراد با صلاحیت‌ترین نامزدها را انتخاب و در لیست جبهه پایداری جای دادند.

رسایی همچنین در  مورد رابطه جبهه پایداری با دولت گفت: تا آنجا که دولت دهم از اصول کوتاه نیاید از آن حمایت می‌کنیم و به هر میزان که از اصول منحرف شود با آن مخالفت خواهیم کرد. لذا خانه نشینی 11 روزه رئیس جمهور هیچگاه برای ما قابل گذشت نیست.

کد خبر 1534925

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha