به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام رسانه های غربی بیکاری در انگلیس در سه ماهه اخیر به 8.4 درصد رسیده و در عین حال 48 هزار نفر در این کشور شغل خود را از دست داده اند.
"بیزنس ویک" می نویسد: مقام های اداره آمار ملی بریتانیا اعلام کردند که این میزان بیکاری از سال 1995 بی سابقه بوده است.
نیویورک تایمز نیز در این باره با نوشتن گزارشی مفصل بیکاری در بریتانیا و ابعاد مختلف آن را مورد بررسی قرار داده است.
این روزنامه می نویسد: برخی شهروندان این کشور برای مدت تقریباً دو سال به دنبال کاری مناسب برای بیرون آمدن از بیکاری می گردند.
نیویورک تایمز می نویسد: برخی از جوانان در بریتانیا که نتوانسته اند به تحصیلات دانشگاهی ادامه دهند و دانشگاه را به دلیل مشکلات مالی رها کرده اند هم اکنون به دنبال هر نوع شغلی هستند.
"نیک ادواردز" که خود چنین سرنوشتی داشته می گوید: شورش های تابستان گذشته در لندن که برای اعتراض به فقر و بیکاری بود حتی درهای بیشتری را به روی افرادی مانند وی بسته است.
وی می گوید: اگر شما کار نمی کنید، آموزش نمی بینید یا در دانشگاه نیستید ممکن است به دزد تبدیل شوید. کافرمایان شما را جدی نمی گیرند شما فقط می دانید که گیر افتاده اید و راهی برای رهایی از بیکاری ندارید.
نظر شما