پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ اسفند ۱۳۹۰، ۱۴:۴۲

رشید:

نقش واسطه ها در بازارهای خراسان جنوبی کمتر شود/ هیچ کمبود کالایی وجود ندارد

نقش واسطه ها در بازارهای خراسان جنوبی کمتر شود/ هیچ کمبود کالایی وجود ندارد

بیرجند - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه نقش واسطه ها باید در بازارهای استان به حداقل برسد گفت: مسئولان نیز با نظارت ها و کنترل بیشتر بر بازار در ایام پایانی سال با گران فروشان برخورد لازم را داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، قهرمان رشید پیش از ظهر دوشنبه در بازدید سرزده از میادین میوه و تره بار بیرجند اظهارداشت: باید تلاش برای عرضه مستقیم  میوه و تره بار را از محل تولید در بازار های استان داشته باشیم تا قیمت های تمام شده برای مردم پایین ترباشد.

وی با تاکید بر اینکه کنترل و نظارت بر بازار ها باید همیشگی و به صورت مداوم انجام شود، بیان کرد: در میادین میوه و تره بار باید قیمت ها 20 تا 30 درصد پائین تر از قیمت سطح بازار باشد و این نیز نباید دلیلی برای کیفیت پائین محصولات قرار گیرد.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه تنظیم بازار و نظارت و کنترل بر روند عرضه وتقاضای کالا از مهمترین وظایف مسئولان در شرایط فعلی است، گفت: هیچگونه نوسانی در قیمت ها در سطح استان در هیچ کالایی پذیرفتنی نیست.

وی بیان کرد: باتوجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و نیاز مردم به میوه و سایر اقلام مصرفی، لازم است تا مسئولان امر با نظارت و کنترل همیشگی و مناسب، بازار را تحت کنترل داشته و مانع از چند قیمتی شدن کالاها شوند.

رشید با اشاره به اینکه خراسان جنوبی در زمینه توزیع کالاهای ضروری و مورد نیاز مردم استان هیچ مشکلی ندارد، ادامه داد: ذخیره سازی های مناسب برای ایام پایانی سال و شب عید در استان انجام شده و مردم هیچ نگرانی برای تامین مایحتاج خود نداشته باشند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت 700 واحد مرغداری در سطح استان گفت: سالانه 40 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می شود که مازاد بر نیاز استان است و به سایر استانها صادر می شود.

رشید با بیان اینکه 900 تن سیب و پرتقال برای تنظیم بازار شب عید در استان ذخیره سازی شده است، تصریح کرد: تنها مشکل استان در بحث صیفی جات و سبزیجات است که به لحاظ دوری از مراکز تولید نوسانات قیمتی را در بازارهای استان شاهد هستیم.

وی با تاکیر بر اینکه باید نقش واسطه ها را در بازار های استان به حداقل برسانیم، بیان داشت: مسئولان مربوطه سعی کنند کالا های مورد نیاز مردم را در صورت امکان از تولیدات خود استان تهیه کنند تا قیمت تمام شده برای مردم به حداقل کاهش یابد.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه در خرید کالاهای مورد نیاز از سایر استانها نیز باید به صورت مستقیم خرید صورت گیرد، تصریح کرد: مسئولان و ناظرین بازار نیز باید کنترل ها را افزایش دهند تا مردم در این زمینه با مشکلی برای تامین مایحتاج خود مواجه نشوند.

کد خبر 1538875

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha