پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ اسفند ۱۳۹۰، ۱۲:۰۸

فتح الهی عنوان کرد؛

حمایت از نشستهای انتخاباتی در دانشگاهها/ جوانان پیشقراولان حرکتهای سیاسی

حمایت از نشستهای انتخاباتی در دانشگاهها/ جوانان پیشقراولان حرکتهای سیاسی

ارومیه - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد انتخابات آذربایجان غربی بر حمایت از برگزاری نشستهای سیاسی و انتخاباتی در دانشگاهها توسط تشکلهای مختلف در آستانه برگزاری انتخابات تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم فتح الهی روز چهارشنبه در جلسه کمیسیون دانشجویی آذربایجان غربی قشر دانشجو را به عنوان پیشقراولان حرکتهای فرهنگی و سیاسی جامعه دانست و افزود: فعال شدن تشکلهای دانشجویی، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ و همایشهای آزاد سیاسی و دانشجویی برای پر شور کردن فضای سیاسی انتخابات طی روزهای آینده تاثیر زیادی دارد.

وی با بیان اینکه قشر دانشجو در شور آفرینی فضای اجتماعی همواره نقش فعالی داشته است، اظهار داشت: در شرایط کنونی دانشگاهها بار احزاب سیاسی را نیز بر دوش می کشند و در آستانه انتخابات نیز نقش این قشر پر رنگ می شود.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری نسبت به این موضوع که بی تفاوتی قشر دانشجو یک مسئله باید تلقی شود، ادامه داد: اکثریت جامعه جوان کشور ما دانشجو بوده و این از نقاط قوت نظام بوده که در صورت سهل انگاری مسئولان می تواند به یک تهدید علیه نظام تبدیل شود.

فتح الهی طرح و بررسی مسایل اساسی دانشگاه را از مهمترین موضوعات کاری کمیسیون دانشجویی عنوان کرد و گفت: بر اساس اعلام رسمی از 48 میلیون ایرانی واجد شرایط رای دادن، اکثریت قابل توجهی جوان بوده که باید نسبت به حضور و مشارکت جوانان و دانشجویان در دانشگاهها برنامه ریزی دقیقی شود.

وی با بیان اینکه ایران اسلامی بسیاری از مشکلات بین المللی را با حضور مردم در صحنه حل می کند، گفت: حضور مردم در صحنه های سیاسی و اجتماعی یک اصل بوده و در میدان عمل قدرت بازدارندگی ایران با حضور ملت بیش از گذشته خود را نمایان می کند.

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه قشر جوان و دانشجو در شور آفرینی صحنه های مشارکت اجتماعی نقش بسیار مهمی ایفا می کند، اظهار داشت: هر چقدر در راستای آموزش و تعالی دانشجویان سرمایه گذاری شود به نفع نظام بوده بطوریکه رهبر معظم انقلاب نیز بارها تاکید کردند که دانشجو اگر معرفت به زمان خود نداشته باشد کشور آسیب می بیند.

کد خبر 1540734

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha