به گزارش خبرگزاری مهر، امید نمازی پس از دیدار تدارکاتی تیمهای ملی فوتبال ایران و اردن که با تساوی 2 بر 2 به پایان رسید، ضمن بیان مطلب فوق گفت: اردنیها در این بازی از انگیزه بالاتری نسبت به تیم ما برخوردار بودند چون در صورت شکست تیم ایران در سیدبندی مرحله بعدی مقدماتی جام جهانی وضعیت بهتری پیدا میکردند.
وی در همین خصوص افزود: بازیکنان تیم ملی پس از آنکه نتوانستند در نیمه اول کارهای تاکتیکی موردنظر سرمربی را انجام دهند، در نیمه دوم بهتر بازی کردند و با جنگندگی و تفکر مبارزه، به بازی برگشتند و نتیجه را مساوی کردند.
نمازی درباره نظر کادر فنی در خصوص بازیکنانی که به این اردو دعوت شدهاند، گفت: نظر کادر فنی در مورد آنها بسیار مثبت است و عملکردشان قابل قبول بود. این بازیکنان آینده فوتبال ایران هستند و باید سعی کنند هر روز در تمرینات و مسابقات بهتر باشند و پیشرفت کنند. کیروش نیز با سابقهای که در پرتغال دارد نشان داده که همیشه به بازیکنان جوان نگاه مثبتی داشته و سعی میکند از آنها استفاده کند، بنابراین چنانچه آنها بتوانند در رقابتهای لیگ خودشان را نشان دهند، قطعا به تیم ملی دعوت خواهند شد.
وی درباره حریفان مرحله بعد رقابتهای جام جهانی و این پرسش که شاید مقابل آنها نتوانیم دو گل خورده را به راحتی جبران کنیم، اظهار داشت: این موضوع درست است. تیم ما باید خیلی هماهنگتر شود و فضاهای زمین را برای تیم مقابل محدودتر کرده و اجازه بازی سازی را به آنها ندهد.
مربی تیم ملی فوتبال ایران در همین خصوص افزود: در بازی با اردن بدشانس نیز بودیم به ویژه در صحنه گل اولی که خوردیم، ضربه بازیکن اردنی کمانه کرد و وارد دروازه ما شد ضمن اینکه روی گل دومی که خوردیم هم یک لحظه غفلت خط دفاع ما باعث پنالتی شد وگرنه حق ما این نبود که 2 بر صفر عقب بیفتیم اما در مجموع خوشحالیم که توانستیم به بازی برگردیم.
وی درباره اینکه چند درصد از تاکتیکها تمرین شده در اردوی دبی در دیدار با اردن اجرا شد، گفت: روال بازی اجازه نداد که نکات تاکتیکی موردنظر کیروش کاملا اجرا شود زیرا پس از اینکه ما گل اول را دریافت کردیم، رو به بازی مستقیم آوردیم تا توپها سریعتر به مهاجمانمان برسد و به همین دلیل کمتر از کارهای ترکیبی تمرین شده که توپ را از دفاع به حمله میرساندیم، استفاده کردیم.
نمازی در خاتمه تاکید کرد: این طرز تفکر که بعد از آنکه دو گل عقب افتادیم، خود را شکست خورده ندانستیم و مبارزه کردیم تا نتیجه را تغییر دهیم، نکته مهمی است که در آینده کمک زیادی به تیم ملی خواهد کرد.
نظر شما