پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ اسفند ۱۳۹۰، ۱۷:۲۶

وارد سومین روز پیاپی شد؛

تظاهرات پاکستانی ها در محکومیت هتاکی آمریکایی ها به قرآن کریم

تظاهرات پاکستانی ها در محکومیت هتاکی آمریکایی ها به قرآن کریم

رسانه های محلی پاکستان اعلام کردند تظاهرات مسلمانان خشمگین در اعتراض به جنایت زشت نظامیان آمریکایی در سوزاندن کتاب مقدس و آسمانی قرآن کریم به سومین روز کشیده شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه نیشن، شهرهای مختلف پاکستان همزمان با برپایی تظاهرات ضد آمریکایی در افغانستان، از روز جمعه تاکنون شاهد فریاد "مرگ بر آمریکا" پاکستانی ها بوده است.

رسانه های پاکستانی با پوشش خبری این تظاهرات اعلام کردند که صدها نفر از مردم روز جمعه در اعتراض به هتک حرمت مقدسات اسلام به خیابانها آمدند.

معترضان همچنین خواستار پیوستن مقامات پاکستانی به جمع معترضان در شهر اسلام آباد، کراچی و مولتان و تجدید نظر در سیاست کشورشان در قبال آمریکا هستند.

تظاهرات کنندگان در اسلام آباد خواستار تجدید نظر در روابط مسلمانان با آمریکا شده و تاکید کردند: به آمریکایی ها اجازه نمی دهیم که مقدسات و کتاب مقدس قرآن را مورد اهانت قرار دهند.

اعضای مجلس ایالتی پاکستان نیز در بیانیه ای اقدام شنیع نظامیان آمریکایی در سوزاندن کتاب مقدس قرآن را محکوم کردند.

همچنین سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان ضمن محکوم کردن هتک حرمت قرآن کریم خواستار انجام اقدامات فوری برای محاکمه عاملین این اقدام و جلوگیری از تکرار چنین حوادثی شد.

کد خبر 1544349

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha