پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ بهمن ۱۳۸۳، ۱۲:۵۲

با تاكيد بر ضرورت دستيابي به توافقنامه عالي با ايران ؛

شيراك : من از جنس افرادي كه كشورها را تهديد نظامي مي كنند نيستم/ ضروري است ايران به تعهدات خود عمل كند / هنوز به مرحله ارجاع پرونده ايران به شوراي امنيت نرسيده ايم

ژاك شيراك رئيس جمهور فرانسه بدون اشاره به نام جرج بوش رئيس جمهورآمريكا كه مدام ايران را تهديد مي كند، گفت : من ازجنس كساني كه كشورها را تهديد نظامي مي كنند، نيستم .

به گزارش خبرگزاري مهر، خبرگزاري فرانسه از داكار سنگال گزارش داد: شيراك از ايران خواست به تعهدات خود در زمينه هسته اي احترام بگذارد .

اين خبرگزاري افزود : رئيس جمهور فرانسه شب گذشته در سنگال خواستار احترام گذاشتن ايران به تعهدات خود در زمينه هسته اي مبني بر عدم تلاش براي دستيابي به سلاح هسته اي شد وتهديد كرد:  درغير اين صورت جامعه بين الملل به شوراي امنيت متوسل خواهد شد.

وي در يك كنفرانس مطبوعاتي در داكار سنگال در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران گفت : تهران به اروپايي ها تعهد داده است درمقابل دستيابي به فناوري هسته اي مسالمت آميز شهري از هرگونه فناوري داراي ماهيت نظامي دوري كند.

شيراك به شك و ترديد برخي كشورها درباره برنامه هسته اي ايران اشاره كرد و گفت : بسيار ضروري است كه ايران به تعهدات خود عمل كند اما در صورتي كه چنين كاري نكند در آن صورت بر جامعه بين الملل لازم خواهد بود كه درباره واكنشي كه لازم است در قبال ايران انجام دهد بينديشد كه دراين صورت راهي جز متوسل شدن به شوراي امنيت سازمان ملل متحد وجود نخواهد داشت .

اما شيراك فورا تاكيد كرد : هنوز به اين حد كه پرونده ايران را به شوراي امنيت ارجاع دهيم نرسيده ايم .

رئيس جمهور فرانسه بدون اشاره به نام جرج بوش رئيس جمهور آمريكا كه همچنان ايران را به حمله نظامي تهديد مي كند، تاكيد كرد : من از جنس كساني نيستم كه تهديدهاي نظامي را از زبان جاري مي كنند ،من تمايل دارم كه به توافقنامه خيلي خوبي با ايران دست يابيم و ما در اين راستا با انگليسي ها و آلماني ها و با هماهنگي نزديك و مستحكم با دوستان آمريكايي خود ودوستان روسي و نيز چيني خود تلاش مي كنيم .
کد خبر 154571

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha