پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ اسفند ۱۳۹۰، ۱۸:۰۵

صلاحی در جمع خبرنگاران:

تقویت ورزش های حرفه ای در خراسان رضوی پیگیری می شود

تقویت ورزش های حرفه ای در خراسان رضوی پیگیری می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان رضوی گفت: رویکرد ما در استان تقویت ورزش های حرفه ای، قهرمانی و مدال آور است که در سال جاری این موضوع با جدیت پیگیری شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود صلاحی ظهر سه شنبه در حاشیه گردهمایی تخصصی مدیران ادارات ورزش و جوانان استان در جمع خبرنگاران با تاکید بر اهمیت تقویت ورزش های عمومی و همگانی تصریح کرد: توجه به این امر به منظور ارتقاء سلامت عمومی جامعه، از دیگر اولویت های ورزشی استان است که با حساسیت دنبال می شود.

صلاحی حمایت از ورزش استان را وظیفه همه مسئولان دانست و خواستار تقویت همه گروه های ورزشی و حرکت به سمت حرفه ای و علمی شدن فعالیت های ورزشی شد.

وی اظهار داشت: این استان یکی از قطب های پنجگانه ورزشی کشور است و تمامی فعالیت های حرفه ای در این منطقه برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید علمی و تخصصی دنبال شود.

وی افزود: راه اندازی پژوهشگاه تربیت بدنی و همچنین ایجاد دانشگاه جامع تربیت بدنی و ورزش در خراسان رضوی نیز از جمله اقداماتی است که مسئولان را به دنبال کردن موضوعات ورزشی با رویکرد علمی و تخصصی نزدیک می کند.

کد خبر 1546220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha