پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ اسفند ۱۳۹۰، ۱۰:۲۹

آزاد یونسی در گفتگو با مهر:

2 کتاب از ابراهیم یونسی در انتظار مجوز است/ برپایی مراسم چهلم در بانه

2 کتاب از ابراهیم یونسی در انتظار مجوز است/ برپایی مراسم چهلم در بانه

پسر زنده‌یاد ابراهیم یونسی با تایید وجود دو کتاب ترجمه‌ای از پدرش که هنوز مجوز نگرفته است از برپایی مراسم چهلمین روز درگذشت وی در شهر بانه خبر داد.

آزاد یونسی پسر زنده‌یاد ابراهیم یونسی در گفتگو با خبرنگار مهر خبر در انتظار مجوز بودن دو کتاب از ترجمه‌های پدرش را تایید کرده و گفت: دو ترجمه از پدرم در وزارت ارشاد هست که هنوز مجوز آنها صادر نشده و امیدوارم شرایط به گونه‌ای شود که این آثار منتشر شوند.

وی با اشاره به اینکه ترجیح می‌دهد نام کتاب‌ها را عنوان نکند، بیان کرد: فکر می‌کنم این کتاب‌ها آثاری هستند که محتوای آنها برای جامعه مفید است و گرچه فعلا امکان دریافت مجوز آنها 50 درصد است، ولی امیدوارم اقتضای روز به گونه‌ای شود که اجازه چاپ آنها صادر شود.

یونسی همچنین از برپایی مراسم چهلمین روز درگذشت زنده‌یاد ابراهیم یونسی اینگونه خبر داد: در تهران که مراسم ویژه‌ای نداریم، ولی 26 اسفندماه اعضای خانواده با حضور بر سر مزار ایشان در شهر بانه، یاد وی را زنده می‌دارند.

دکتر ابراهیم یونسی نویسنده و مترجم کردستانی روز چهارشنبه 19 بهمان ماه و بعد از تحمل یک دوره بیماری در شهر تهران دار فانی را وداع گفت.

چندی پیش خبری در یکی از رسانه‌ها منتشر شده بود که با رد وجود هر نوع کتاب در انتظار مجوز از زنده‌یاد یونسی، این خبر را ابتدا به بیماری آلزایمر این نویسنده و مترجم صاحب‌نام و سپس به یکی از ناشران آثار وی نسبت داده بود.

کد خبر 1550208

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha