پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۷ بهمن ۱۳۸۳، ۱۲:۴۰

فرهنگسراي پايداري با صدور بيانيه اي به مناسبت 22 بهمن اعلام كرد:

مقابله با مظاهر فاسد فرهنگ غرب يكي از عوامل اصلي انقلاب مردم مسلمان ايران بود

فرهنگسراي پايداري با صدور بيانيه اي به مناسبت يوم الله 22 بهمن مقابله با مظاهر فاسد فرهنگ غرب و تهاجم همه جانبه سلطه استعماري براي از بين بردن هويت اعتقادي و فرهنگي را يكي از عوامل اصلي انقلاب مردم مسلمان ايران دانست.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، در اين بيانيه آمده است : اگر چه بسياري سعي كرده اند اين انقلاب را در رديف ساير انقلاب ها و تحولات معمول دنيا بدانند اما در عمل، نظرات آنان با واقعيت ها فاصله زيادي دارد زيرا نيروي اين انقلاب مردمي و اسلامي بدون هيچ گونه مرزبندي طبقاتي و گروهي بوده و ايدئولوژي آن اسلام ناب محمدي است كه با نظام هاي رايج دنيا سازش ندارد و رهبري آن توسط يكي از مردان كم نظير تاريخ، يعني حضرت امام خميني (ره) و با ويژگي هاي خاص خود انجام گرفت.

اين بياينه با برشمردن عوامل مهم پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي مي افزايد : رهبر كبير و بنيانگذار جمهوري اسلامي با شيوه اي استثنايي و فوق العاده رهبري و فرماندهي اين انقلاب را بر عهده گرفتند و تا پيروزي نهايي، جريانات را به نحو احسن هدايت كردند و حضور يكپارچه و متحد مردم در تمامي صحنه ها ي قبل و بعد ازپيروزي انقلاب اسلامي آنچنان توان و قوتي ايجاد نمود كه هيچ گونه امكاني براي مقابله با آن در اختيار رژيم شاه و اربابانش نبود.

فرهنگسراي پايداري در اين بيانيه تصريح مي كند : عشق به خاندان پيامبر و اسوه بودن آنان براي مردم و الهام از زندگي و شهادت آنان در راه خدا، خصوصا درس گرفتن از عاشورا نيز آنچنان تحولي در روند انقلاب به وجود آورد كه نه تنها براي خارجي ها بلكه براي سران و كارگزاران سياسي امنيتي رژيم شاه هم بخوبي شناخته شده نبود.

اين بيانيه در ادامه با اشاره به اينكه بعضي تلاش كرده اند تا مدرنيسم، صنعتي شدن، توسعه ارتباطات و مبادلات با غرب را علت اصلي بروز انقلاب اسلامي تحليل و تبليغ نمايند، آمده است : مقابله با مظاهر فاسد فرهنگ غرب و تهاجم همه جانبه سلطه استعماري براي از بين بردن هويت اعتقادي و فرهنگي يكي از عوامل اصلي انقلاب مردم مسلمان ايران بود زيرا اسلام با روابط مناسب و سازنده و مبادلات منطقي مخالف نيست، بلكه تاييد كننده و مشوق آنها است.

فرهنگسراي پايداري در پايان اين بيانيه، ضمن دعوت از آحاد مردم جهت حضور در راهپيمايي حماسي 22بهمن، ايام الله دهه فجر را به امام زمان (عج)، مقام معظم رهبري و ملت شهيد پرور ايران تبريك گفت.

کد خبر 155043

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha