به گزارش خبرگزاری مهر، مرضیه وحید دستجردی ظهر دوشنبه درآئین بهره برداری پروژه های پزشکی در گیلان با اعلام اینکه ایران از نظر تولید دارو رتبه نخست خاورمیانه را دارد، افزود: با تلاش محققان و متخصصان داخلی، ایران نخستین رتبه تولید کننده دارو در خاورمیانه را دارد و در دنیا نیز جزء کشورهای نخست تولید این محصول است.
وی همچنین اظهار داشت: گیلان با داشتن 22 بیمارستان و دو هزار و 397 تخت بیمارستانی جزو استانهای برتر در بهره مندی از امکانات بیمارستانی است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در پنج سال گذشته 100 خانه بهداشت، دانشکده دندانپزشکی با 14 میلیارد تومان، پلی تکنیک تخصصی و فوق تخصصی با 2.5 میلیارد تومان هزینه در گیلان ساخته شده است.
وی در ادامه از ساخت 15 بیمارستان، 9 مرکز درمانی، دانشکده پزشکی و ساختمان غذا و دارو برای ارتقا سلامت در استان خبر داد.
نظر شما