به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از رويترز، كاندوليزا رايس وزير امورخارجه آمريكا پس از ورود شب گذشته خود به تركيه بر حمايت مقامات واشنگتن از عراق يكپارچه تاكيد كرد تا نگراني مقامات ترك از اتحاد كردهاي تركيه و عراق و اعلام استقلال آنها را كاهش دهد.
كاندوليزا رايس در چهارمين گام از سفر فشرده خود به هشت پايتخت اروپايي و اراضي اشغالي، در تركيه تاكيد كرد: " ما كاملاً آگاه هستيم كه مقامات تركيه تا چه حد به توسعه عراق توجه مي كنند زيرا ان كشور در همسايگي تركيه قرار دارد."
وي خاطرنشان كرد: ما كاملاً به تعهدات خود براي ايجاد عراقي يكپارچه كه تمام احزاب، گروه هي محلي، مذهبي، اقليتها در آن نماينده داشته باشند پايبند هستيم تا خواست تمام آنها در دولت جديد عراق لحاظ شود."
رايس پس از ورود به آنكارا بلافاصله با رجب طيب اردوغان نخست وزير تركيه در فرودگاه آنكارا گفتگو كرد. وي در اين گفتگو با تصريح برنگراني آنكارا در خصوص2 مسئله كرده در شمال عراق تاكيد كرد كه مقامات واشنگتن اين مسئله را براي مردم عراق براي زماني كه آنها دولت جديد خود را تشكيل مي دهند روشن كرده اند.
رايس با اظهار اميدواري در مورد توسعه روند بازسازي در عراق گفت: " ما اميدواريم كه توسعه عراق موجب گسترش روابط مثبت بين عراق و تركيه شود. اين مسئله تنها به رابطه تركيه و آمريكا برنمي گردد بلكه توسعه در روابط بين تركيه، آمريكا و عراق خواهد بود."
نظر شما