پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ اسفند ۱۳۹۰، ۱۲:۱۸

برزگری در گفتگو با مهر:

همکاری ایران برای مشارکت در بازنگری و ترویج استاندارد مسئولیت اجتماعی

همکاری ایران برای مشارکت در بازنگری و ترویج استاندارد مسئولیت اجتماعی

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: زمینه های همکاری ایران برای مشارکت در بازنگری و ترویج استاندارد مسئولیت اجتماعی با همکاری بخشهای مربوطه فراهم می شود.

نظام الدین برزگری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: همکاری ایران برای مشارکت در بازنگری و ترویج استاندارد مسئولیت اجتماعی مورد تاکید قرار گرفته و نماینده سازمان ISO خواستار این امر شده است.

رئیس سازمان ملی استاندارد ادامه داد: مارتین نوریتر از گروه کاری مسئولیت اجتماعیWG/SR(ISO26000 سازمان بین المللی استاندارد (ISO) طی نشستی خواستار این امر شده است.

این مسئول گفت: در نشست یادشده مطرح شد که 450 متخصص از 99 کشور در کارگروه کمیته مسئولیت اجتماعی عضویت دارند.

ایزو خواستار مشارکت فعال کشورهای مختلف و جلب نظرات موثر در این کمیته است

برزگری در بخش دیگری از سخنان خود نیز افزود: همچنین در این نشست مطرح شد که ایزو خواستار مشارکت فعال کشورهای مختلف و جلب نظرات موثر در این کمیته است تا بتواند پاسخگوی نیازها در کشورهای مختلف باشد.

وی ادامه داد: ایران در 166 کمیته فنی عضو اصلی و در 202 کمیته عضو ناظر است همچنین 77 کمیته فنی متناظر در ایران تشکیل شده است.

رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به تدوین 19 هزار استاندارد ملی گفت: این استاندارد ها با مشارکت مراکز علمی ، پژوهشی و تحقیقاتی در کشور تدوین می شود.

کد خبر 1554084

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha