پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ اسفند ۱۳۹۰، ۷:۳۶

اردیبهشت‎ماه سال 91 ؛

کنگره بین‎المللی پزشکی ورزشی برگزار می‎شود/ دعوت از کی‎روش و ولاسکو

کنگره بین‎المللی پزشکی ورزشی برگزار می‎شود/ دعوت از کی‎روش و ولاسکو

هشتمین دوره کنگره بین‎المللی پزشکی ورزشی اردیهیبهشت‎ماه سال آینده به میزبانی اصفهان و با حضور مربیان خارجی شاغل در تیم‏های ملی ایران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پزشکی ورزشی، توان بخشی، تربیت بدنی، علوم ورزش و تغذیه ورزشی محورهای اصلی برای برگزاری هشتمین دوره کنگره بین‎المللی پزشکی ورزشی است که 13 تا 15 اردیبهشت‏ماه سال آینده در اصفهان برگزار خواهد شد.

برای برگزاری کنگره بین‌المللی پزشکی ورزشی 1027 مقاله توسط متخصصان داخلی و خارجی به دبیرخانه واصل شده است تا بهترین‌های آنها برای شرکت در کنگره انتخاب شوند. بخش داوری مقالات ارسالی تا 20 اسفندماه ادامه دارد ضمن اینکه از میان مقالات منتخب 90 مقاله در قالب سخنرانی و مابقی آنها به صورت پوستر درجریان برگزاری مجمع ارائه خواهد شد.

دعوت از مربیان خارجی شاغل درتیم‌های ملی ایران از برنامه‌های ویژه برای برگزاری هشتمین دوره کنگره بین‌المللی پزشکی ورزشی است تا از حضور آنها برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی استفاده شود. این کار با همکاری کمیته ملی المپیک انجام می‌شود و به همین منظور از مربیان خارجی مانند "خولیو ولاسکو"، سرمربی تیم ملی والیبال و مربیان خارجی در رشته‌های دوومیدانی، قایقرانی، هندبال و بسکتبال دعوت شده که حضور آنها قطعی شده است.

البته از آنجا که کمیته ملی المپیک در انعقاد قرار داد مربیان خارجی فوتبال نقشی ندارد، طی مکاتبه با فدراسیون فوتبال از "کی روش" برای حضور در کنگره و شرکت در کارگاه‌های آموزشی دعوت شده است اما هنوز نتیجه قطعی مشخص نیست.

قدردانی از پیشکسوتان پزشکی ورزشی و تربیت بدنی علوم ورزشی از دیگر برنامه‎های جانبی و ویژه برای برگزاری هشتمین دوره کنگره بین‎المللی پزشکی ورزشی است. برای برگزاری این کنگره یک تفاهم نامه همکاری میان فدراسیون پزشکی ورزشی و شهرداری اصفهان منعقد شده است.

کد خبر 1554372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha