پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ اسفند ۱۳۹۰، ۱۸:۱۸

حسنلو:

پنج هزار نفر آمار دانش‌آموز زنجانی تحت پوشش کمیته امداد هستند

پنج هزار نفر آمار دانش‌آموز زنجانی تحت پوشش کمیته امداد هستند

زنجان - خبرگزاری مهر: معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی استان زنجان گفت: در حال حاضر پنج هزار نفر آمار دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا حسنلو ظهر چهارشنبه در آئین نواختن نیکوکاری شهید بخارایی شهر زنجان افزود: علاوه بر 5 هزار دانش‌آموز، حدود هزار دانشجو تحت پوشش این ارگان قرار دارند که باید گفت که این دانشجویان در مقطع بین‌المللی و کشوری درخشیده و بسیار موفق بوده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به تأسیس این کمیته 22 روز بعد از انقلاب اسلامی در سال 57 افزود: توجه امام خمینی (ره) به نیازمندان از عوامل تأثیرگذار در احداث کمیته امداد بود، چرا که امام خمینی (ره) رسیدگی به نیازمندان را امر بسیار مهمی دانسته و فرمودند، صاحبان اصلی انقلاب اسلامی نیازمندان و پابرهنگان بودند.

حسنلو افزود: حفظ عزت و کرامت نیازمندان امری بسیار مهم است که باید توجه ویژه‌ای به آن شود، چرا که در صورت عدم توجه به عزت نیازمندان این قشر از جامعه احساس ناامنی و کمبود احترام کنند.

 معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی  استان زنجان، کمک مالی سال گذشته به کمیته امداد را در جشن نیکوکاری 350 میلیون تومان دانست و افزود: این مبلغ نسبت به سال 88 در حدود 53 درصد رشد داشته است و پیش‌بینی می‌شود این آمار در سال‌جاری حدود 100 درصد رشد داشته باشد.

معاون پرورشی و تربیت‌بدنی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اهمیت احسان و نیکوکاری گفت: دلیل اصلی برگزاری این جشن در مدرسه ابتدایی این بود که فرزندان در همان سنین ابتدایی با مقوله احسان و نیکوکاری آشنا شوند.
 
منصور مرادلو افزود: کمیته امداد و خدماتی که ارائه می‌دهد نقش به سزایی در ترویج امر احسان و نیکوکاری در جامعه دارد، به طوری که مردم با اهداء هدایایی در توان خود می‌توانند بهار را به خانه نیازمندان ببرند و آنان را نیز در شادی خود شریک کنند.
 
وی  ادامه داد: عدالت و برقراری آن در جامعه جزو ارکان مهم یک دولت اسلامی است و ما شاهد این امر هستیم که مواردی از جمله مالیات، خمس و زکات می‌تواند در برقراری این رکن و شاخص مهم در جامعه تأثیرگذار باشد.
 
مرادلو به قهر و کینه و اثرات آن در زندگی افراد اشاره کرد و افزود: انسان باید در دلش محبت به دیگران را جای دهد و احسان و نیکوکاری نیز خود وسیله‌ای برای ابراز این حس است. همچنین باید به کودکان خود آموخت که هرگز کینه را در دل خود جای ندهند.
کد خبر 1554512

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha