پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ اسفند ۱۳۹۰، ۱۰:۳۶

چگینی:

مجوز تاسیس نخستین پژوهشکده علوم و فنون دریایی صادر شد

مجوز تاسیس نخستین پژوهشکده علوم و فنون دریایی صادر شد

آبادان - خبرگزاری مهر: رئیس کمیته ملی اقیانوس شناسی کشور گفت: خوشبختانه مجوز تاسیس نخستین پژوهشکده علوم و فنون دریایی در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر صادر شده و سال آینده به مرحله بهره برداری می رسد.

وحید چگینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیتهای 20 ساله این کمیته ملی اقیانوس شناسی کشور گفت: این کمیته متشکل از تعداد زیادی ارگانهای دریایی و موسسه ملی اقیانوس شناسی و دانشگاه های دریایی کشور است.

چگینی افزود: همایشهای علمی- تخصصی، طرحهای پژوهشی مشترک با ارگانهای دریایی، انتشار سه نشریه علمی - تخصصی مشترک، تربیت دانشجو و افزایش ظرفیت دانشجو در مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد از برنامه های در نظر گرفته شده برای سال آینده است.

وی، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر را نخستین مجری رشته کارشناسی ارشد محیط زیست دریا در کشور بیان کرد و گفت: رشته بیولوژی یا فیزیک دریا نیز به عنوان کرسی سازمان یونسکو انتخاب شده است.

رئیس کمیته ملی اقیانوس شناسی با اشاره به صدور مجوز نخستین پژوهشکده علوم و فنون دریایی کشور افزود: این ساختمان با اعتبار دو میلیارد تومان در فضایی به مساحت200 متر مربع در دانشکده اقتصاد و مدیریت دریا در سال 91 به بهره برداری خواهد رسید.
 
همایش محیط زیست دریا روز گذشته در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار شد.

این همایش به صورت مشترک بین دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر و سازمان حفاظت محیط زیست کشور برگزار و پنج طرح ملی در زمینه های مختلف محیط زیست دریا برای دانشجویان مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد رشته های شیلات، محیط زیست و زیست شناسی دریا مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در این همایش نمایندگان موسسه تحقیقات شیلات کشور، سازمان زمین شناسی کشور، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، اداره بندر و دریا نوردی آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی و ادارات محیط زیست آبادان و خرمشهر نیز حضور داشتند.
 
کد خبر 1554800

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha