پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ اسفند ۱۳۹۰، ۱۱:۲۹

در گفتگو با مهر عنوان شد:

46 میلیارد ریال در ایلام برای کمک به نیازمندان جمع آوری شد

46 میلیارد ریال در ایلام برای کمک به نیازمندان جمع آوری شد

ایلام - خبرگزاری مهر: قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) استان ایلام گفت: در سال جاری 46 میلیارد ریال در ایلام برای کمک به نیازمندان جمع آوری شده است.

ضیا رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بهره مندی هشت هزار دانش آموز و پنج هزار دانشجو از خدمات فرهنگی کمیته امداد استان گفت: در سال جاری 46 میلیارد ریال از محل کمک های خیرین برای کمک به نیاز مندان جمع آوری شده است.

وی  با اشاره به فعالیت 250 پایگاه ثابت و سیار در روز جشن نیکوکاری در استان گفت: پارسال شش میلیارد ریال از محل کمک های مردمی در هفته احسان ونیکوکاری جمع آوری شده است.

این مسئول بیان داشت: از این تعداد پایگاه 160 مورد پایگاه ثابت بوده و مابقی نیز پایگاههای سیار در مناطق مختلف استان خواهد بود.

وی اظهار داشت: با اجرای طرح پالایش مددجویان، رقم افراد زیر پوشش از 13 درصد گذشته به حدود هشت درصد رسیده است.

رضایی بیان داشت: در زمیه خدمات تحصیلی و آموزشی نیز درحال حاضر علاوه بر دانش آموزان، پنج هزار و 250 نفر دانشجو از خدمات تحصیلی این نهاد برخوردار هستند.

وی از تمهیدات لازم برای جمع آوری بیش از 10 میلیارد در جشن نیکوکاری امسال خبر داد و گفت: کمک های خیرخواهانه دانش آموزان می تواند بخشی از مشکلات دانش آموزان بی بضاعت را در آستانه عید نوروز و سال نو مرتفع کند.

کد خبر 1556036

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha