محمد حسنی مدیرعامل بنیاد ادبیات داستانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اعلام آمادگی این بنیاد برای استقرار کتابخانه تخصصی ادبیات داستانی در محل منزل مرحوم سیمین دانشور و جلالآلاحمد گفت: این کتابها به طورعمده مربوط به کتابخانهای است که در دفتر ادبیات داستانی سابق مورد استفاده قرار میگرفته است و در این چند سالی که این دفتر تعطیل بود آن کتابها در انبار موسسه نمایشگاهها بود.
وی افزود: بعد از ایجاد بنیاد این آثار را تحویل گرفتیم و نواقص آنها را تکمیل میکنیم. چون چندین سال است که این کتابخانه بهروز نشده و برای پژوهشگران حوزه ادبیات داستانی منبع خوبی است و باید مورد استفاده قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه این کتابخانه به دلیل اینکه بنیاد دارای ساختمان دائمی نیست، محل فعلی آن استیجاری است و جایی برای ایجاد کتابخانه دائمی ندارد، گفت: این کتابها در حال حاضر مشغول بررسی و تکمیل شدن به منظور قرار گرفتن در کتابخانه است و به نظر میرسد این کتابخانه به عنوان بخشی از فعالیتهای بنیاد ادبیات داستانی میتواند در محل این خانه برپا شود.
به گفته حسنی این مرکز یک کتابخانه تخصصی برای پژوهشگران حوزه ادبیات داستانی است.
وی ادامه داد: ما آماده هستیم آن را در این محل مستقر کنیم اما اینکه وضعیت حقیقی و حقوقی این ملک به چه صورتی است، اطلاعی ندارم و قصد هم نداریم وارد این مسائل شویم ولی در صورت تمایل ارگانهای فرهنگی ما آمادهایم تا این ظرفیت فرهنگی را در آن فراهم کنیم؛ البته این در صورتی است که امکان شرعی و فرهنگی برای این موضوع فراهم باشد.
مدیرعامل بنیاد ادبیات داستانی افزود: جلال و همسرش یک شخصیت فرهنگی هستند و منزل آنها نیز یک محل فرهنگی است که محل رفت و آمد بسیاری از اهالی فرهنگ و ادب بوده است و بهترین ظرفیت برای ایجاد یک کتابخانه تخصصی در حوزه ادبیات داستانی را دارد و ما هم در بنیاد ادبیات داستانی این آمادگی را داریم که این مرکز را ایجاد کنیم.
نظر شما