داود گنجه ای، قائم مقام خانه موسیقی با اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت: بر اساس وصیت استاد ذوالفنون پیکر این هنرمند در امامزاده طاهر کرج آرام خواهد گرفت و هماهنگی های لازم با مسئولان مربوط در استان کرج صورت گرفته است تا این مراسم به خوبی و با حضور هنرمندان و همکاران آن مرحوم در تاریخ مزبور برگزار شود.
وی افزود: ابتدا قرار بود روز اول فروردین این مراسم برگزار شود، اما به علت همزمان شدن با زمان تحویل سال به ساعت 10 صبح روز دوم فروردین موکول شد وعلاقه مندان می توانند در گوهردشت، فاز دو،خیابان 12 پلاک 87 حاضر شده و یا در آیین تدفین ایشان در امامزاده طاهر کرج حضور بیابند.
جلال ذوالفنون دو هفته قبل عمل جراحی قلب باز انجام داده بود، اما عصر روز گذشته، یکشنبه 28 اسفند به علت خونریزی داخلی در بیمارستانی در کرج دار فانی را وداع گفت.

پیکر زنده یاد جلال ذوالفنون ساعت 10 صبح روز چهارشنبه دوم فروردین از گوهردشت کرج به سوی امامزاده طاهر کرج تشییع و به خاک سپرده خواهد شد.
کد خبر 1562450
نظر شما