منصور شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان داشت: امسال مجموعا 130 متقاضی جهت استفاده از تسهیلات بانکی با مجموع 16 میلیارد و 772 میلیون ریال شناسایی و به شعب بانک کشاورزی معرفی شدند که از این تعداد 105 نفر موفق به اخذ تسهیلات در این خصوص شدند.
وی اظهار داشت: با این اقدام سهمیه سوخت این تعداد بهره بردار از لیست دریافت کنندگان سوخت شهرستان حذف و این امر سبب کاهش مصرف ماهیانه سوخت شد.
اعطای 11 میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان مشاغل خانگی بخش کشاورزی
شفیعی عنوان کرد: به منظور توسعه مشاغل خانگی، ایجاد زمینه اشتغال و استفاده از ظرفیتهای منطقه و همچنین کسب درآمد، متقاضیان مشاغل خانگی در بخش کشاورزی این شهرستان، 11 میلیارد و 620 میلیون ریال تسهیلات دریافت کردند.
شفیعی افزود: از مجموع 561 نفر متقاضی استفاده از تسهیلات بانکی طرح مشاغل خانگی 360 نفر موفق به دریافت این میزان تسهیلات شدند.
وی اظهارامیدواری کرد: تا پایان سالجاری مابقی متقاضیان نیز تسهیلات مورد نظر که 6 میلیارد و 200 میلیون ریال می باشد را دریافت کنند.
نظر شما