پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ فروردین ۱۳۹۱، ۱۶:۵۸

حسنی اعلام کرد:

700 خبر توسط رسانه های مجازی مازندران در نوروز منتشر شد

700 خبر توسط رسانه های مجازی مازندران در نوروز منتشر شد

ساری - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی، اجتماعی و تبلیغاتی ستاد دائمی سفر مازندران گفت: خبرگزاریها و پایگاه های اطلاع رسانی استان از ابتدای نوروز تاکنون بیش از 700 خبر و گزارش تولید کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهران حسنی ظهر سه شنبه در ستاد دائمی تسهیلات سفر مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه رسانه‌ها هم همپای سایر دستگاه‌ها و کمیته های 9گانه ستاد تسهیلات سفر، در ستاد مستقر هستند، گفت: از آغازین روز فعالیت ستاد تسهیلات سفر تاکنون بالغ بر 700 خبر توسط رسانه های گروهی مستقر در ستاد تسهیلات سفر مازندران تولید شده است.

حسنی با اشاره به حضور مسئولان کمیته‌های 9 گانه در ستاد تسهیلات سفر و در دسترس بودن آنها و پاسخگویی سریع و به موقع به خبرنگاران، بیان داشت: این موضوع سبب سرعت تولید خبر و اطلاع رسانی به موقع شده است.

وی اضافه کرد: رئیس ستاد دائمی تسهیلات سفر کشور، عصر امروز با حضور در مازندران از ستاد دائمی تسهیلات سفر استان بازدید می‌کند.

حسنی گفت: دبیرخانه ستاد تسهیلات سفر از 25 اسفندماه 90 در اداره کل گردشگری مازندران مستقر شده است.

این مسئول با اشاره به تشکیل ستاد خبری در ستاد تسهیلات سفر مازندران و حضور مستمر خبرنگاران در این ستاد افزود:علاوه بر این، اطلاع رسانی از طریق برنامه رادیویی بهار آمد و برنامه تلویزیونی عیدانه هم صورت می گیرد و مسئولان کمیته‌های 9 گانه و فرمانداران با حضور در این برنامه‌ها به اطلاع رسانی و آگاهی دادن به مردم و مسافران می‌پردازند.


 

کد خبر 1564952

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha