۲۸ اسفند ۱۴۰۳، ۲۰:۲۸

پلمب ۳۲۲ مرکز متخلف در البرز از آغاز طرح سلامت نوروزی تا کنون

پلمب ۳۲۲ مرکز متخلف در البرز از آغاز طرح سلامت نوروزی تا کنون

کرج - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: ۳۲۲ مرکز متخلف در البرز طی بیش از ۵۵ هزار بازدید بهداشتی از آغاز طرح سلامت نوروزی تاکنون پلمب شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، معصومه جودکی گفت: طرح سلامت نوروزی از ۱۱ اسفند ماه آغاز و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد و نظارت‌های بهداشتی از کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان در این طرح تشدید می‌یابد.

وی افزود: از آغاز طرح تا ۲۸ اسفند ماه بیش از ۵۵ هزار بازدید انجام شده که منجر به ۴ هزار اخطار کتبی و ۴۴۰ مورد معرفی به مراجع قضائی و ۳۲۲ مرکز پلمب شده است.

معاون بهداشت خاطرنشان کرد: از بازدیدهای انجام شده ۳۳۸ مورد نمونه مواد غذایی به آزمایشگاه ارسال و بیش از ۹۲ هزار کنترل کیفی مشخصات مواد غذایی و محیط در محل انجام شده است.

وی ادامه داد: بیش از ۲۸ هزار مورد کلرسنجی آب شرب و بیش از ۳۵ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.

کد خبر 6412095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha